Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Monthly Archives: June 2015

Different makes the difference!

Dacă vreți să ieșiți în oraș, dar v-ați plictisit de localurile pe care le frecventați, ați putea încerca unele restaurante și baruri inedite din București.

Bucureștiul are extrem de multe restaurante, baruri, cafenele, pentru toate gusturile. Dar într-un oraș în care competiția acerbă duce la falimentul multor localuri și la dispariția celor banale, neobișnuitul tinde să devină un criteriu de departajare.

La Trenulețe

La Trenulețe este un local care vă va uimi prin … servire. Aici, ospătarii nu există: nici nu vin să vă ia comanda, nici să v-o aducă la masă. Întreaga servire este asigurată de trenuleţe electrice care se deplasează printre mese şi se opresc la fiecare client. Pe fiecare masă sunt trei bileţele pe care este meniul de mâncare, răcoritoare şi băuturi. Clientul bifează comanda, apoi pune bileţelul pe un tren, trimite comanda şi în câteva minute la masa lui soseşte un tren cu un vagon încărcat cu comanda dorită.  Din Februarie 2015 ii gasiti pe Bulevardul Unirii 69. Enjoy!

rest2

Journey Pub

După cum îi spune și numele, Journey Pub îi trimite pe clienţi în atmosfera unei vacanţe. Meniul este adus într-un geamantan, pe pereţi sunt baloane zburătoare, fotografii şi felicitări din destinaţii îndepărate. Curtea exterioară este plină de plante exotice, felinare şi hamace.

.rest3

Bicicleta

Așa cum îi spune și numele, localul Bicicleta are o tematică foarte interesantă și pe gustul tuturor: bicicletele. În consecință, scaunele sunt făcute din șei de bicicleta, mesele au pe ele coarne de bicicletă și îți poți sprijini picioarele la bar pe pedale înșirate una după alta.

rest4

Restaurantul Excalibur

Dacă vrei să uiți de reguli și să mănânci cu mâna preparate gustoase, poți face acest lucru la Restaurantul Excalibur. Cu specific medieval, este singurul restaurant din București unde vei savura preparate culinare regești.

La Excalibur vei găsi fripturi suculente, plăcinte aromate și vinuri vechi servite ca pe vremea regelui Arthur, de cavaleri și domnite. Ospătarii sunt îmbrăcați în costume medievale, iar preparatele din meniu poartă nume ingenioase, în ton cu specificul restaurantului. Astfel, poți incerca Salata Excalibur, Gustarea Cavalerilor, Preferatul Regelui Arthur, Cina Sir Lancelot, Cina Regelui Arthur sau Pentru Milady cu drag.

rest5

Restaurant FOOD & TRAVEL Concept Store by Christian Tour

Food and Travel – Greek Fish Tavern este un restaurant grecesc din Centrul Vechi, Pe lângă restaurant, Food & Travel este un concept store. Interiorul restaurantului grecesc imită design-ul unui avion. Scaunele, mesele, geamurile, toate lasă impresia că te afli într-un avion, în scurt timp ajungând la destinație.

rest1

Stay connected! 😀

Surse: articol preluat: www.b365.ro

http://www.eastcomfort.com/romania/bukarest/ap45-3r-hotel.en.html

Let Me Entertain You

Robbie Williams, unul dintre cei mai indragiti artisti internationali, va concerta in premiera in Romania, pe 17 iulie, in Piata Constitutiei.
Marcel Avram, East European Production si D&D Entertainment organizeaza in premiera in Romania concertul celui mai cunoscut si asteptat pop-star britanic, Robbie Williams, adaugand Bucurestiul pe lista destinatiilor turneului “Let Me Entertain You”.
Concertul anului 2015 v avea loc in data de 17 iulie in magnifica locatie a Pietei Constitutiei si promite sa fie un spectacol exploziv de arta si muzica, in stilul caracteristic artistului.
“Let Me Entertain You Tour 2015″ este ce de-al 11-lea turneu din cariera artistului si va debuta in luna martie a acestui an, cu un concert in Madrid, Spania. Va continua cu show-uri in premiera si nu numai, in mai multe tari din Europa si Asia.
Concertul de la Bucuresti va fi o calatorie de neuitat prin vasta discografie a lui Robbie Williams, continand cele mai cunoscute hit-uri ale sale Let Entertain You (melodie care da si numele turneului), Feel, Angels si altele.
Show-ul va fi unul special. Va dura doua ore jumatate si va fi impartit astfel: jumatate pop, jumatate jazz.

Stay connected! 😀

http://www.eastcomfort.com/romania/bucharest/ap42-2r-apartment.en.html

Surse: rocksounds.ro