Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Apartamentele in regim hotelier, o concurenta reala pentru hoteluri

Atat in Bucuresti, cat si in orasele turistice din tara, din ce in ce mai multi proprietari aleg sa-si inchirieze apartementele in regim hotelier. In capitala, tarifele pentru inchirierea unui apartament cu o camera pe termen scurt (1-3 nopti) variaza undeva intre 20 si 40 euro, in functie de spatiu, conditiile oferite si proximitatea fata de centru. In general, sunt preferate apartamentele luxoase, proaspat renovate si imbunatatite, care pot rivaliza usor cu o camera de hotel.

In acest moment, zona ultracentrala abunda in oferte de apartamente de una, doua sau trei camere, care sunt amplasate avantajos pentru oamenii de afaceri sau turistii care vor sa viziteze orasul si ofera tot confortul necesar. Trebuie doar sa faci un pic de cercetare si sa alegi proprietatea care ti se potriveste cel mai bine. Atentie, insa, nu intotdeauna pozele reflecta realitatea, iar ospitalitatea poate sa lase de dorit, de aceea este mai bine sa lucrezi cu o firma serioasa si nu cu o persoana fizica.

apr1

In plus fata de cazarea la hotel, apartamentul in regim hotelier ofera, pe langa preturile sensibil mai mici, avantajul ca se pot caza mai multe persoane in aceeasi locatie. De asemenea, un apartament este mai linistit si mai intim. Multi apreciaza si intimitatea oferita de apartamentele in regim hotelier, pe care nu o vei regasi intr-un hotel de patru stele, care este de cele mai multe ori aglomerat si zgomotos.

O alternativa viabila la cazarea clasica

Le recomandam tuturor celor ce-si doresc sa se simta ca acasa si atunci cand sunt in deplasare, sa inchirieze un apartament in regim hotelier. EastComfort  va propune apartamente de lux amplasate avantajos aproape de centre comerciale sau obiective turistice, la preturi incepand de la 20$ pe noapte. Apartamentele noastre sunt localizate langa Universitatea Bucuresti, in Piata Kogalniceanu, Piata Romana, Piata Victoriei, langa Bucuresti Mall, sau langa Sala Palatului.

apartament de inchiriat

Pretul pe noapte scade pe masura ce creste perioada de inchiriere a apartamentului. Astfel, un apartament elegant cu living spatios si dormitor separat, bucatarie echipata complet si baie cu jacuzzi costa 43 euro pentru 1-3 nopti si 35 euro pentru 20-30 nopti de cazare. Acest tip de proprietate este potrivita pentru o familie cu copii, sau pentru intalniri de business. Un studio ultra cochet, mai potrivit pentru un cuplu de tineri indragostiti poate fi inchiriat cu pretul de 32 euro/noapte noapte pentru 1-3 nopti sau cu 26 euro/noapte pentru 20-30 de nopti.

Cu siguranta, inchirierea de apartamente in regim hotelier este o solutie profitabila atat pentru cei care inchiriaza cat si pentru cei ce se cazeaza in astfel de proprietati. Afacerea are un success garantat in oraşele cu potenţial turistic, sau in orasele cu multe centre de afaceri. In Bucuresti, vestile sunt bune : tendintele ascendente se vor mentine probabil si in anii urmatori. Va asteptam !

Comments are closed.