Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

De ce am alege cazarea in regim hotelier?

Cazare in Regim Hotelier

Exista de cativa ani buni in Bucuresti si poate in doar 2 sau 3 orase mai mari din Romania, o alternativa viabila si foarte la indemana de cazare in Bucuresti pe termen scurt  si anume cazarea inApartament regim hotelier bucuresti apartamente si garsoniere situate in zonele centrale ale Capitalei (Piata Unirii, Piata Romana, Blvd. Magheru, Blvd. Unirii, Mall Vitan etc) pe scurt numita cazare in regim hotelier.

Oferta de apartamente si garsoniere in regim hotelier din Bucuresti este intotdeauna o varianta mai ieftina de cazare in raport cu oferta de hoteluri si chiar pensiuni, aceasta  se adreseaza atat oamenilor de afaceri cat si turistilor.

Ce este cazarea in regim hotelier si cum se realizeaza?

Simplu:

  • rezervati prin intermediul companiilor de regim hotelier care se ocupa cu acest gen de servicii un apartament (acesta poate varia: garsoniera, un apartament cu 2 camere, cu 3 camere sau chiar si cu 4 camere).
  • acest lucru se realizeaza de obicei pe internet, este de ajuns sa cautati pe google.com cu “regim hotelier bucuresti”, “cazare regim hotelier”, “apartamente in regim hotelier” sau “garsoniere in regim hotelier bucuresti” si veti gasi o oferta consistenta a companiilor de profil, cu ajutorul site-urilor pe care le detin puteti vizualiza in detaliu oferta de apartamente disponibile cu poze si detalii amanuntite pentru fiecare apartament/garsoniera.
  • dupa ce ati terminat procedeul de rezervare, care poate prin intermediul unui formular online sau telefonic, urmeaza sa va intalniti cu un agent responsabil cu cazarea d-vs, in cazul in care sositi de la aeroport, majoritatea companiilor ofera si transfer de la aeroportul Otopeni sau Baneasa la un pret rezonabil. Daca veniti cu masina sau folositi alte mijloace de transport va intalniti intr-un punct stabilit de comun acord cu agentul.
  • procedeul de cazare sau check-in este foarte simplu si rapid, astfel incat in maxim 5 minute aveti la dispozitie toate facilitatile pentru a va simti ca si acasa intr-un ambient placut si confortabil.

Regimul hotelier in Bucuresti a luat amploare in urma cu vreo 8-10 ani cand hotelurile din Bucuresti nu duceau lipsa de turisti/clienti si puteau practica preturi si tarife destul de piperate.

Acest gen de cazare alternativa se foloseste de multa vreme in special in tarile dezvoltate ca Germania, Spania, Franta, Anglia, SUA. La inceput regimul hotelier in Bucuresti nu avea foarte mare credibilitate printre romani si potentialii clienti se fereau de astfel de servicii, iar in mare parte din cei ce foloseau cazarea in regim hotelier erau strict strainii obisnuiti cu acest sistem in tarile de unde proveneau.

Treptat alternativa la hotel a luat amploare,  serviciile de regim hotelier si-au facut bine simtita prezenta si clientii nu au intarziat sa apara.

Ce are in plus regimul hotelier fata de hotel ?

In primul rand confidentialitate si intimitate, fata de un hotel intr-un apartament sau garsoniera in regim hotelier va puteti bucura de intimitate si independenta la fel ca si acasa.

Pozitie si iar pozitie, toate apartamentele sunt localizate in centrul Bucurestiului, aproape de restaurante, magazine, banci si mijloace de transport spre deosebire de multe hoteluri care se afla la mare distanta de centru.

Cazare  ieftina, oferta de cazare in regim hotelier este cu pana la 50% mai ieftina fata de pretul unei camere de hotel, cand vine vorba de camera unui hotel de 4,5 stele este mult mai greu de estimat diferenta de pret.

Mai mult spatiu, apartamentele in regim hotelier va ofera mult mai mult spatiu, garsonierele ajung pana la 45mp si apartamentele de 2-3 camere pana la 80 mp, spre deosebire de hotel care dispune de o simpla camera cu baie.

Self-catering, apartamentele au bucatarii complet echipate pentru a va putea pregati in orice moment meniul dorit, astfel incat sederea d-vs sa fie cat mai agreabila.

Sistemul de regim hotelier, e de altfel un sistem flexibil si se poate plia dupa nevoile fiecarui client, este adevarat ca nu-ti confera siguranta existentei unei receptii ca si la hotel, dar numarul de la rezervari sau cel de contact pentru cazari va sta la dispozitie tot timpul.

Nu toate agentiile de regim hotelier ofera toate facilitatile si nu toate sunt gratuite, dar in functie de ce alegeti e bine sa va informati asupra tuturor aspectelor pe care le considerati importante pentru Dvs.

Aici fiecare agentie poate avea un regim propriu de check in/check out, conditii plata, pat extra, transfer aeroport, reguli pentru check in late, dupa o anumita ora sau pentru early check in, aceste servicii optionale fiind contra cost si depind de la agentie la agentie, de regula avand un website, acestea detalii le veti afla de pe site-ul respectivei agentii.

Cu speranta ca aceste informatii au fost de ajutor va doresc o zi placuta in continuare.

EastComfort Romania

Comments are closed.