Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Inchirierea unui apartament in regim hotelier: o afacere de tip win-win

In alte tari, inchirierea apartamentelor in regim hotelier este o practica foarte raspandita. Din fericire, de cativa ani, acest tip de afacere a inflorit si in tara noastra. Familiile numeroase care vin sa viziteze Bucurestiul (sau alte orase turistice din tara), sau oamenii de business care isi doresc intimitate si confort cand sunt in deplasare, sunt clientii perfecti pentru acest gen de proprietati.

Proprietarii au sesizat aceasta oportunitate de castig, si au inceput sa se orienteze catre inchirierea pe termen scurt in defavoarea inchirierii clasice, cu plata lunara. Avantajele oferite de inchirerea in regim hotelier sunt clare : un studio se inchiriaza lunar cu 300-350 euro/luna, pe cand, daca inchirezi in regim hotelier, poti incasa si 30 euro/noapte. Chiar daca nu ai un grad de ocupare de 100% tot timpul, tot este avantajos sa inchiriezi apartamentul in regim hotelier : daca incasezi 30 euro pe noapte, la un grad de ocupare de 70%, incasezi 630 euro pe luna in loc de 300, cat ai incasa in cazul inchirierii lunare (profitul este mai mult decat dublu).

studio apartament

Pentru clienti, avantajele sunt de asemenea multiple : ai un apartament de lux doar pentru tine si prietenii tai/partenerii de business, ai tot confortul unui hotel de lux cu mult mai putini bani si ai intimitatea propriei case chiar daca esti in deplasare. La toate acestea se mai adauga si faptul ca beneficiezi de serviciu de curatenie, de liniste si intimitate. Daca alegi cazarea la hotel, vei plati mai mult si nu vei avea parte de servicii personalizate. In plus, la hotel nu ai la dispozitie bucatarie proprie si nu beneficiezi de tot confortul de acasa.

In general, apartamentele in regim hotelier sunt amplasate in zone de interes atat pentru turisti, cat si pentru oamenii de afaceri, astfel incat nu e nevoie sa faci niciun compromis atunci cand inchiriezi (de multe ori, poate ai ales un hotel amplasat mai departe de centru pentru ca era mai ieftin 😊).

apartament regim hotelier

Pentru ca pentru un proprietar este destul de dificil sa gestioneze o astfel de afacere, fie ca doresti sa inchiriezi, fie ca esti in cautarea unei proprietati pentru cateva nopti, cel mai bine este sa te adresezi unei firme specializate in administrarea proprietatilor inchiriate in regim hotelier. EastComfort iti pune la dispozitie apartamente de lux foarte bine pozitionate la preturi convenabile. Daca inchirierea in regim hotelier ti se pare si tie cea mai buna varianta, suntem gata sa-ti prezentam oferta noastra.

Comments are closed.