Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Ce trebuie sa stii despre apartamentele in regim hotelier

Momentan, piata imobiliara din Romania pare in plina ascensiune. Preturile cresc constant, atat la vanzari, cat si la inchirieri.

Cu siguranta ca nu este tocmai un moment bun pentru a face tranzactii imobiliare. Dar ce se intampla catunci cand esti nevoit sa inchiriezi un apartment in regim hotelier ?

Sunt situatii cand inchirerea unei proprietati pe termen scurt/mediu/lung devine onecesitate : fie ai nevoie de un loc izolat pentru o intalnire privata, fie primesti in vizita cunostinte/rude/parteneri din alta localitate sau din afara tarii, fie te ocupi de relocarea unor expati care vor lucra pentru o corporatia unde esti angajat etc. Fie ca inchiriezi in scop personal, fie in scop profesional, trebuie sa tii cont de cateva
detalii pentru a alege properietatea corespunzatoare. Iti vom oferi in continuare cateva
sfarturi pentru a fi sigur ca obtii cel mai bun raport calitate/pret atunci cand inchiriezi un
apartament in regim hotelier.

Zona:

Trebie sa stii ca pentru a se preta unei inchirierii in regim hotelier, in special în orașele mari, cu potențial în turismul de afaceri, apartamentele trebuie sa fie situate in zonele centrale, unde ar putea concura de exemplu cu hotelurile din jur. In Bucuresti, cele mai populare zone pentru apartamentele in regim hotelier sunt Unirii, Vitan, Piata Romana, Piata Universitatii, Victoriei, Dorobanți sau Primaverii. Evident, poti gasi oferte bune si in alte zone ale Bucurestiului, insa cel mai bine ar fi sa te axezi in special pe aceste zone atunci cand cauti o proprietate in regim hotelier.

apartamentele in regim hotelier apartamente de inchiriat in regim hotelier
Amenajare, dotari
Pe langa localizarea apartamentului, conteaza si felul în care arata acesta, dotarile si amenajarile de care dispune. Daca un chirias obisnuit se va multumi poate si cu mobila modesta si aparatura electro-casnica veche, un client în regim hotelier trebuie sa beneficieze de un apartament de lux, confortabil si cu dotari ultramoderne.
Fiind dispus sa platesti mai mult, e normal sa te astepti la conditii mai bune,
comparabile celor dintr-un hotel. Asigura-te ca apartamentul inchiriat este renovat și frumos amenajat. Apoi, este necesar ca in costurile de inchiriere sa fie incluse si serviciile de curatenie.

Servicii de curatenie incluse
Un apartament de inchiriat in regim hotelier va necesita o întretinere constanta: curatenie zilnica, inlocuirea periodica a consumabilelor, mici reparatii etc.
Daca firma cu care lucrezi are un portofoliu de mai multe astfel de proprietati, probabil deja are oameni specializati care se ocupă de aceste detalii. De aceea este indicat sa lucrezi cu o firma specializata, care iti ofera siguranta si profesionalism.

apr4

Pretul
Pretul pentru inchirierea in regim hotelier in Bucuresti difera in functie de dotari, zona, tipul de proprietate. In orice caz, pentru un studio amplasat central preturile se ridica la 35-40 euro/noapte. Evident, acestea scad pe masura ce creste perioada de inchiriere a apartamentului.

apartament inchiriere

Daca va intereseaza ofertele East Comfort, contactati-ne. 0728070008

Stay connected!

www.eastcomfort.com

Comments are closed.