Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Serviciile de cazare in regim hotelier

Serviciile de cazare in regim hotelier

Desi regimul hotelier in Bucuresti este cunoscut de ceva vreme, sunt persoane care nu cunosc cu exactitate termenul si cu ce se ocupa astfel de companii si de multe ori se fac confuzii cu oferta de cazare  a hotelurile si pensiunilor.

cazare regim hotelier

Ei bine, regimul hotelier a preluat conditiile de baza ale hotelurilor si le-a adaptat intr-un sistem mai comod, mai agreabil si mai rapid venind astfel in sprijinul clientilor interesati de o cazare in Bucuresti cat mai simpla, fara extra costuri, fara receptie si oferind intimitate si satisfactia ca ai la dispozitie un intreg apartament mobilat si utilat pentru tine si confortul tau.

Serviciile in regimul hotelier depind de la o companie la alta si nu mica va este mirarea cand ajungeti la destinatie si ori nu aveti nicio rezervare, ori nu aveti apartamentul pentru care ati vorbit si de aici o intreaga tevatura: intarziati la intanire, sejur distrus, nervi…

Intr-adevar, nu toate sunt la fel si nu toate au servicii de calitate.

Cum va puteti proteja de o eventuala dezamagire?

E bine sa va informati in prealabil si de regula cea mai buna reclama e cea de la prieteni, familie, cunostinte, care folosesc asemenea servicii pentru a putea opta pentru o cazare in regim hotelier fara a avea surprize neplacute.

Sunt site-uri dedicate si mai ales puteti utiliza cu incredere review-urile de la Booking.com care din punctul meu de vedere e unul din cele mai bune site-uri unde poti citi si afla diverse pareri, opinii, de la persoane care au fost acolo si care au folosit serviciile unei companii in regim hotelier.

Regimul hotelier s-a perfectionat in timp si a evoluat din perspectiva calitatii serviciilor oferite tocmai pentru a satisface si cele mai capricioase gusturi.

In ce consta aceste servicii?

Haideti sa pornim de la cele extra, adica cele care sunt contra cost, cum ar fi serviciul de transfer aeroport, unde veti fi asteptati la aeroport de o persoana angajata de firma respectiva pentru a va ghida spre apartament, serviciul de rent a car care la fel in functie de masina dorita aveti la dispozitia Dvs o masina cu care va puteti deplasa mai usor.

Unele companii mai au si serviciul de mic dejun livrat de la o firma specializata, tot contra cost sau serviciul de laundry.

Serviciile incluse sunt cele existente in apartament incepand de la bucataria complet echipata si mobilata pana la aparatura casnica, si electro- casnica( cafetiera, cuptor cu microunde, fierbator, prajitor paine, uscator par, masa de calcat, fier de calcat).

Mai sunt incluse internetul si bineinteles apeluri locale de pe telefoanele fix din apartamente cat si costurile de intretinere ale acestuia.

Un serviciu bun calitativ se cunoaste de la primul contact pe care-l aveti cu respectiva companie pana la serviciul de curatenie si lenjeria de pat.

E important pentru o companie cu renume in regimul hotelier sa respecte clientul si sa-i ofere chiar si pentru 1 noapte, (valabil pentru unele din agentii), o cazare la standard superior.

Multe mizeaza pe profit sau pentru acoperirea totala a noptilor de cazare, in schimb pentru o companie care se respecta, confortul clientilor si serviciile de calitate sunt prioritare pentru a lasa o impresie buna si pentru a avea garantia unui client multumit.

cazare regim hotelier

Imaginea conteaza! Fie ca esti top model, fie ca reprezinti un restaurant sau o companie de regim hotelier.
Iar pentru a spori succesul intr-o astfel de afacere, (care pentru multi este una mai mult de familie) trebuie sa investesti in imagine si in calitatea serviciilor oferite.

Intotdeauna va conta sa vezi pe pat o lenjerie alba curata fata de una colorata, o baie igienizata, prosoape de bumbac contra celor sintetice si exemplele pot continua…

Cu regimul hotelier puteti trai o frumoasa experinta si va invitam sa folositi cu incredere aceste servicii (dupa ce v-ati informat ulterior), si va dorim sedere placuta si pe curand!

Echipa EastComfort Bucuresti

Comments are closed.