Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Category Archives: Cazare Romania

Cat de mult poti creste valoarea unui apartament prin amenajarea interiorului ?

Pentru ca toamna este un anotimp propice pentru tranzactiile imobiliare, in acest articol vom discuta despre modalitati posibile prin care se poate creste valoarea unui bun imobiliar in vederea vanzarii sau inchirierii. Read more »

Care este cea mai buna perioada pentru a da spre inchiriere o locuinta

A da spre inchiriere o locuinta este un proces care trebuie bine gandit si planificat. Daca ai cumparat un apartament pentru a incasa chiria, ce devine pentru tine astfel o forma de venit pasiv, este bine de stiut care sunt cele mai bune perioade pentru a da anuntul de inchiriere. Read more »

Tranzactiile imobiliare in primele luni ale anului 2019

Desi se anuntasera scaderi de preturi la imobiliare la finele anul 2018, in prima jumatate a anului 2019 observam totusi o crestere semnificativa atat la pretul apartamentelor noi, cat si la preturile apartamentelor aflate in imobile vechi. Iar trendul este unul ascenedent. Read more »

Cum iti faci apartamentul sa arate ca un penthouse de lux

Cand te gandesti la un apartament de lux ai in fata ochilor imaginea unui spatiu vast, cu design minimalist si detalii luxoase. Poate ca iti vine greu sa crezi, dar, chiar daca nu dispui de un penthouse luxos in centrul orasului, iti poti crea si tu propriul apartament de lux, cu resurse relativ mici. Iata de ce ai nevoie : Read more »

Este acum un moment bun pentru a cumpara o locuinta?

Instabilitatea politica, economica si sociala din ultimul timp s-a tradus in Romania si printr-o puternica scadere a pietei imobiliare. Desi la inceputul anului vestile pareau mai degraba imbucuratoare pentru acest domeniu, cu multe proiecte imobiliare in dezvoltare si o oarecare stabilitate a preturilor, finalul anului anunta mai degraba o criza. Read more »

Ce inseamna de fapt inchierea in regim hotelier ?

In acest articol ne-am hotarat sa raspundem tuturor intrebarilor pe care le primim frecvent de la clientii nostri. Desi inchirierea in regim hotelier a devenit extrem de raspandita in toata lumea, sunt inca persoane care au reticente atunci cand vine vorba sa inchirieze o astfel de proprietate. Fie nu au incredere ca pretul de pe site este cel real, fie se tem sa nu li se fure lucruri din camera, sau nu au incredere ca avem un serviciu de curatenie foarte eficient. In realitate, lucrurile sunt foarte bine puse la punct, deci nu ai de ce sa te ingrijorezi. Read more »

Detalii de design care transforma un apartament obisnuit intr-o locuinta de lux

Detalii de design care transforma un apartament obisnuit intr-o locuinta stylish, boema, chic, retro… in functie de gust. Read more »

Be my Valentine!

Salutare prieteni!

Tema acestei luni este Valentine Day…sau ziua Sf Valentin sau ziua indragostilor, a iubirii.

O alta sarbatoare imprumutata,care a inceput sa se serbeze si la noi, dupa obiceiurile americanilor, desi Romania avea o astfel de sarbatoare, ziua de Dragobete, 24Februarie. Sau noi suntem mai cu mot si serbam de 2 ori, sac!

Este o sarbatoare menita sa aduca un moment magic cuplurilor, sa-i aduca impreuna, sa-si petreaca timpul unul cu celalalt si sa nu uite sa se iubeasca!

Am fi tentati sa spunem ca nu avem nevoie de astfel de artificii, ca putem sarbatori in fiecare zi iubirea si ca in fiecare zi e zi de sarbatoare…dar…mai uitam, si atunci, aceste zile te incarca si de energie pozitiva si te face sa mai pui totul pe “hold” si sa-i zambesti cu dragoste iubitei/iubitului.

Am mai spus-o, suntem in vremuri agitate, totul se intampla pe fast forward, totul e superficial si parca mai avem nevoie si de o imbratisare calda si de o magaiere dulce…te fac sa treci mai usor prin zi/viata, iar iubirea si prietenia ne ofera un adapost sigur si e o calauza pe termen lung, e hrana pentru creier si pentru suflet. Mai tineti minte refrenul lui Gheorghe Gheorghiu? “Dar unde dragoste nu e, nimic  nu e..”?

Daca ai iubire, esti un om fericit! Trust me!

Va doresc un Valentine’s Day plin de iubire si inimile sa va straluceasca de farmecul indragostirii si reindragostirii. Sa va faceti  timp si pentru iubire! In fiecare zi!

valentines-day

Stay connected! 😀

www.eastcomfort.com

Welcome 2018!! Be good!

Bine v-am regasit, dragi prieteni, in 2018!!

Un an nou, cu noi rezolutii, cu speranta si voie buna…ca sa incepem cu dreptul! 🙂

La multi ani pe 2018! si sa aveti un an absolut minunat!

Iata ca suntem deja in a 2a saptamana din acest an, avem un Ianuarie cu temperaturi de primavara si muuulte planuri pe tot anul.

pozitiv

Foarte multi aleg in aceasta luna,  zile de relaxare si concediu in tarile calde si foarte bine fac…mai ales ca sunt oferte variate si tare apetisante pentru vacante exotice.

Inca ne urnim greut dupa sarbatori si inca melancolici, ne gasim o farama de timp pentru a ne planifica si organiza intalnirile importanta, calatoriile, zilele aniversare, onomasticile, ideile de business, planul de marketing, noi strategii de vanzari…fiecare dupa caz…

Eu zic sa ne pastram nota optimista, sa avem un an frumos, (noi sa avem grija sa-l facem frumos), dimineti cu zambet si apusuri cu oameni dragi…

happy

Bucurati-va de voi, de viata si de tot ce va inconjoara!

Iubiti, radeti, cititi, dansati si fiti fericiti!

smile

Toate cele bune, va doresc!

enjoy

All the best!

Stay connected! 😀

www.eastcomfort.com

#regimhotelierbucuresti

Cea mai frumoasa luna din an

Salutare dragilor,

Cea mai frumoasa perioada din an este aici! Este Decembrie, este luna cadourilor, este cea mai asteptata perioada!

chriostm

Am senzatia ca este si luna in care se lucreaza cel mai putin, multe libere, ca deh, Craciun, Revelion…

Perioada aia din an cand parca mai pui frana, te mai gandesti si la tine, la ai tai. Perioada aia cand petreci mai mult timp cu familia, si timpul nu se mai rostogoleste si ai senzatia ca-ti mai trebuie inca 1an sa-ti rezolvi death line-urile.

E o luna cu pilde, as zice eu…

O luna pentru suflet si familie, pentru relaxare, voie buna, cadouri muuulte, zambetesi imbratisari, ciocolata calda la gura sobei, plimbari lungi…

O luna sa-ti tragi sufletul dupa alte 11 luni de nebunie si eventul sa-ti incarci bateriile pentru cel care bate la usa, 2018.

Personal, pentru mine, Craciunul in deosebi are o insemnatate aparte, imi evoca copilaria si inca pastrez in nari, mirosul ala de portocola(pe care o primeam doar de Craciun si era sarbatoare) si scortisoara…senzatia de familie, de casa unita, de dragoste sunt tare bine inradacinate si de-alungul vremii exacta asta am cautat sa mentin si in casa mea.

Christmas-Traditions

Iubesc perioada asta, imi da o stare de bine, de speranta, de bucurie si voie buna si parca toate lucrurile negative se mai sting in fata bradului impodobit. Sa nu uitam si de colinde, care sunt parte importanta din peisaj si contribuie la acest tablou absolut minunat.

Sa fie intr-un ceas bun, cum am zice…

christ-merry

Sa va fie Sarbatorile asa cum le doriti si cum le simtiti, cu ai vostri prin preajma, cu bradut impodobit frumos si cadouri fel de fel, cu copiii si animalutele de companie langa, cu casa curata si masa imbelsugata, cu ganduri bune si pline de pozitivism pentru anul ce vine repede peste noi.

Sa aveti Sarbatori frumoase si tihnite!

Merry Christmas  and A Happy New Year!

www.eastcomfort.com

Stay connected! 😀