Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Category Archives: regim hotelier

Apartamente vechi sau noi : cum alegi ?

Daca vrei sa faci o investitie imobiliara, cu siguranta ti-ai pus intrebarea : sa cumpar un apartament intr-un imobil vechi sau intr-unul construit recent ? Pentru ca fiecare din cele doua alegeri prezinta atat avantaje cat si dezavantaje, ne-am hotarat sa le prezentam in cele ce urmeaza : Read more »

Tranzactiile imobiliare in primele luni ale anului 2019

Desi se anuntasera scaderi de preturi la imobiliare la finele anul 2018, in prima jumatate a anului 2019 observam totusi o crestere semnificativa atat la pretul apartamentelor noi, cat si la preturile apartamentelor aflate in imobile vechi. Iar trendul este unul ascenedent. Read more »

Vrei sa faci o investitie imobiliara? Cum alegi apartamentul pe care il vei inchiria

Daca ai strans o suma de bani pe care vrei sa o investesti in urmatoarea perioada, trebuie sa stii ca achizitionarea unui bun imobiliar este una din cele mai bune idei in momentul de fata, pentru ca este o investitie sigura care iti va aduce profituri satisfacatoare. Read more »

Un nou trend pe piata imobiliara: locuintele inteligente

Casele inteligente sunt dotate cu sisteme smart care ofera pe langa un plus de siguranta si confort, posibilitatea de a face economii majore si de a proteja mediul inconjurator. Read more »

De ce a scazut numarul tranzactiilor imobiliare in 2018?

Desi, momentan tranzactiile imobiliare din Romania arata bine, se pare ca viitorul ne rezerva oarecare surprize, conform opiniilor mai multor specialisti din domeniu. Read more »

Reguli de amenajare a spatiilor mici

Pentru ca in general locuintele din Bucuresti nu ofera spatii foarte generoase si de multe ori proprietarii trebuie sa dea dovada de originalitate pentru a gasi solutii de amenajare placute estetic dar si functionale, ne-am gandit sa adunam intr-un articol cateva idei de amenajare pentru apartamentele de dimensiuni reduse. Read more »

Apartamentele in regim hotelier, o concurenta reala pentru hoteluri

Atat in Bucuresti, cat si in orasele turistice din tara, din ce in ce mai multi proprietari aleg sa-si inchirieze apartementele in regim hotelier. In capitala, tarifele pentru inchirierea unui apartament cu o camera pe termen scurt (1-3 nopti) variaza undeva intre 20 si 40 euro, in functie de spatiu, conditiile oferite si proximitatea fata de centru. In general, sunt preferate apartamentele luxoase, proaspat renovate si imbunatatite, care pot rivaliza usor cu o camera de hotel. Read more »

Cazarea in regim hotelier. Este sau nu rentabila?

Calatoresti in scop personal sau de business si cauti o oferta de cazare avantajoasa?

Daca vrei sa beneficiezi de servicii de top la preturi mai mici decat cele de la un hotel de 5 stele, poti sa incerci sa inchiriezi un apartament in regim hotelier. Serviciile sunt excelente si preturile avantajoase in comparatie cu hotelurile din centru.

In ultima vreme, inchirierea bunurilor imobiliare in regim hotelier a devenit o afacere foarte profitabila pentru proprietari, care pot primi un pret mai bun decat daca ar inchiria apartamentul pe termen lung. Avand in vedere multiplele avantaje de care beneficiaza si chiriasii (care platesc mai putin decat ar plati pentru o camera la hotel), putem spune ca este o situatie de tip win-win.

Garsoniera Sala Palatului

calat2

Un apartament de lux incepand de la 26 euro

East Comfort va pune la dispozitie apartamente de tip studio, dar si cu 2 sau 3 camere la preturi excelente. Pretul pe noapte scade pe masura ce creste perioada de cazare. Astfel, la noi vei plati 33 euro pentru a locui o noapte intr-un apartament de lux din Piata Victoriei si doar 26 de euro pentru acelasi apartament daca inchiriezi proprietatea pe o perioada de 20-30 de nopti. Oferim spre inchiriere apartamente amplasate in toate zonele importante ale Bucurestiului, deci te poti caza in siguranta aproape de majoritatea obiectivelor turistice, sau de centrele comerciale.
Garsoniera Pta Victoriei

calat3

De ce sa inchiriezi in regim hotelier ?

Inchirierea in regim hotelier pare sa fie o afacere infloritoare in peisajul imobiliar bucurestean. De altfel trendul este unul ascendent si pe plan international. Turistii straini sunt familiarizati cu acest tip de business si cei mai multi dintre ei prefera sa stea intr-un apartament amplasat ultracentral, mobilat si utilat modern, decat sa se cazeze la un hotel, unde ar plati mult mai mult. In cazul in care ajungi in capitala si iti doresti sa beneficiezi de confortul unui hotel de lux la un pret mult mai mic, descopera ofertele noastre.

calat4

Stay connected!:D

www.eastcomfort.com

Avantajele si dezavantajele inchirierii in regim hotelier

Daca iti place sa calatoresti si nu numai, dar doresti confortul si discretia unui mediu familiar, ca cel de acasa, de exemplu, si nu doresti sa te cazezi intr-un hotel sau intr-o pensiune, poti opta pentru inchirierea unui apartament in regim hotelier. Pentru ca ne dorim sa fii bine informat si sa iei cea mai buna decizie, am adunat mai jos argumente pro si contra inchirierii unei astfel de proprietati. Read more »

Detalii de design care transforma un apartament obisnuit intr-o locuinta de lux

Detalii de design care transforma un apartament obisnuit intr-o locuinta stylish, boema, chic, retro… in functie de gust. Read more »