Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Category Archives: Bucharest Hotels

La ce detalii trebuie sa fii atent atunci cand dai spre inchiriere un apartament

Desi pare simplu in teorie, atunci cand te hotarasti sa dai inspre inchiriere un bun imobiliar, trebuie sa iei in calcul anumite detalii pentru a evita o serie de posibile neplaceri ulterioare. Read more »

Cum iti faci apartamentul sa arate ca un penthouse de lux

Cand te gandesti la un apartament de lux ai in fata ochilor imaginea unui spatiu vast, cu design minimalist si detalii luxoase. Poate ca iti vine greu sa crezi, dar, chiar daca nu dispui de un penthouse luxos in centrul orasului, iti poti crea si tu propriul apartament de lux, cu resurse relativ mici. Iata de ce ai nevoie : Read more »

Reguli de amenajare a spatiilor mici

Pentru ca in general locuintele din Bucuresti nu ofera spatii foarte generoase si de multe ori proprietarii trebuie sa dea dovada de originalitate pentru a gasi solutii de amenajare placute estetic dar si functionale, ne-am gandit sa adunam intr-un articol cateva idei de amenajare pentru apartamentele de dimensiuni reduse. Read more »

Be my Valentine!

Salutare prieteni!

Tema acestei luni este Valentine Day…sau ziua Sf Valentin sau ziua indragostilor, a iubirii.

O alta sarbatoare imprumutata,care a inceput sa se serbeze si la noi, dupa obiceiurile americanilor, desi Romania avea o astfel de sarbatoare, ziua de Dragobete, 24Februarie. Sau noi suntem mai cu mot si serbam de 2 ori, sac!

Este o sarbatoare menita sa aduca un moment magic cuplurilor, sa-i aduca impreuna, sa-si petreaca timpul unul cu celalalt si sa nu uite sa se iubeasca!

Am fi tentati sa spunem ca nu avem nevoie de astfel de artificii, ca putem sarbatori in fiecare zi iubirea si ca in fiecare zi e zi de sarbatoare…dar…mai uitam, si atunci, aceste zile te incarca si de energie pozitiva si te face sa mai pui totul pe “hold” si sa-i zambesti cu dragoste iubitei/iubitului.

Am mai spus-o, suntem in vremuri agitate, totul se intampla pe fast forward, totul e superficial si parca mai avem nevoie si de o imbratisare calda si de o magaiere dulce…te fac sa treci mai usor prin zi/viata, iar iubirea si prietenia ne ofera un adapost sigur si e o calauza pe termen lung, e hrana pentru creier si pentru suflet. Mai tineti minte refrenul lui Gheorghe Gheorghiu? “Dar unde dragoste nu e, nimic  nu e..”?

Daca ai iubire, esti un om fericit! Trust me!

Va doresc un Valentine’s Day plin de iubire si inimile sa va straluceasca de farmecul indragostirii si reindragostirii. Sa va faceti  timp si pentru iubire! In fiecare zi!

valentines-day

Stay connected! 😀

www.eastcomfort.com

Welcome 2018!! Be good!

Bine v-am regasit, dragi prieteni, in 2018!!

Un an nou, cu noi rezolutii, cu speranta si voie buna…ca sa incepem cu dreptul! 🙂

La multi ani pe 2018! si sa aveti un an absolut minunat!

Iata ca suntem deja in a 2a saptamana din acest an, avem un Ianuarie cu temperaturi de primavara si muuulte planuri pe tot anul.

pozitiv

Foarte multi aleg in aceasta luna,  zile de relaxare si concediu in tarile calde si foarte bine fac…mai ales ca sunt oferte variate si tare apetisante pentru vacante exotice.

Inca ne urnim greut dupa sarbatori si inca melancolici, ne gasim o farama de timp pentru a ne planifica si organiza intalnirile importanta, calatoriile, zilele aniversare, onomasticile, ideile de business, planul de marketing, noi strategii de vanzari…fiecare dupa caz…

Eu zic sa ne pastram nota optimista, sa avem un an frumos, (noi sa avem grija sa-l facem frumos), dimineti cu zambet si apusuri cu oameni dragi…

happy

Bucurati-va de voi, de viata si de tot ce va inconjoara!

Iubiti, radeti, cititi, dansati si fiti fericiti!

smile

Toate cele bune, va doresc!

enjoy

All the best!

Stay connected! 😀

www.eastcomfort.com

#regimhotelierbucuresti

Cea mai frumoasa luna din an

Salutare dragilor,

Cea mai frumoasa perioada din an este aici! Este Decembrie, este luna cadourilor, este cea mai asteptata perioada!

chriostm

Am senzatia ca este si luna in care se lucreaza cel mai putin, multe libere, ca deh, Craciun, Revelion…

Perioada aia din an cand parca mai pui frana, te mai gandesti si la tine, la ai tai. Perioada aia cand petreci mai mult timp cu familia, si timpul nu se mai rostogoleste si ai senzatia ca-ti mai trebuie inca 1an sa-ti rezolvi death line-urile.

E o luna cu pilde, as zice eu…

O luna pentru suflet si familie, pentru relaxare, voie buna, cadouri muuulte, zambetesi imbratisari, ciocolata calda la gura sobei, plimbari lungi…

O luna sa-ti tragi sufletul dupa alte 11 luni de nebunie si eventul sa-ti incarci bateriile pentru cel care bate la usa, 2018.

Personal, pentru mine, Craciunul in deosebi are o insemnatate aparte, imi evoca copilaria si inca pastrez in nari, mirosul ala de portocola(pe care o primeam doar de Craciun si era sarbatoare) si scortisoara…senzatia de familie, de casa unita, de dragoste sunt tare bine inradacinate si de-alungul vremii exacta asta am cautat sa mentin si in casa mea.

Christmas-Traditions

Iubesc perioada asta, imi da o stare de bine, de speranta, de bucurie si voie buna si parca toate lucrurile negative se mai sting in fata bradului impodobit. Sa nu uitam si de colinde, care sunt parte importanta din peisaj si contribuie la acest tablou absolut minunat.

Sa fie intr-un ceas bun, cum am zice…

christ-merry

Sa va fie Sarbatorile asa cum le doriti si cum le simtiti, cu ai vostri prin preajma, cu bradut impodobit frumos si cadouri fel de fel, cu copiii si animalutele de companie langa, cu casa curata si masa imbelsugata, cu ganduri bune si pline de pozitivism pentru anul ce vine repede peste noi.

Sa aveti Sarbatori frumoase si tihnite!

Merry Christmas  and A Happy New Year!

www.eastcomfort.com

Stay connected! 😀

In pasi de toamna

Cum a inceput toamna voastra?

Mie una, imi place toamna…mai ales cum natura jongleaza cu culorile rosii-bungundii, galben-miere, portocaliu, verde crud cu nuantele de maro…hm…o incantare. Si e foarte palcut cand soarele mai trimite ceva raze caldute si toate aceste culori se transforma atat de frumos in ochii nostri…si parca pe unde , imi place si mai tare ca usor-usor, incepe sa miroasa a Christmas…iar asta pentru mine  deja ciresica…:D

fall1

Astazi o sa vorbesc un pic de Atra-Doftana…o pensiune altfel, situata intr-un decor care imbie la meditatie, la reintoarcerea la natura. Da, este o oaza de liniste si-ti linisteti reierul doar priving cerul, apa sau padurea.

atra4

Atra este situata lang lacul Paltinul cu vedere la lac. Felul in care este construita este unul aparte si are un fel unic de prezentare. Camerele sunt foarte calduroase, numai bine de vremea asta, cu geamuri largi sa poti cuprinde cu privirea cat mai mult din ce peisaj ti se revarsa in fata ochilor, parcarea  undeva deasupra camerelor…asta m-a dezorientat un pic, dar este perfect in ordine. Iar mancarea un deliciu!

atra1

Se ajunge pe un drum forestier si-ti amintesti ca esti in Romania si te gandesti sa nu-ti rupi masina 😀

Insa…eu am fost captivata de drum…la culorile toamnei, am pastrat fiecare privire si am contemplat natura in frumusetea ei fara sa-mi pese ca e drum greu si cu trepidatii…Ce-i funny, e ca am ramas in cap cu o melodie ce mi-a acompaniat drumul la intoarcere: Roxette, Mill and Toast and Honey….parca se potrivea cu decorul…cel putin, asa era in mintea mea…

Oare ce parfum am putea purta in acest context? Cine se baga?

Eu sunt o impatimita a parfumurilor si cred ca fiecare eveniment, intamplare, senzatie, traire trebuie sa miroasa cumva, e marcata de prezenta unui parfum…..iar aceasta excapada, la mine a mirosit a Allure Sensuelle -Chanel.

Va recomand Atra pentru o escapada, fara prea multa conexiune cu exteriorul, cu biroul, etc…doar sa fii acolo si sa-ti petreci fiecare moment cu tine, sa fii prezent in acel cadru si atat!

M-as intoarce strict pentru linistea care mi-o poate oferi, daca nu ti-o gasesti in alta parte. M-as intoarce pentru relaxare, pentru peisaj, ambient si cadrul deosebit…toti acesti factori fiind esentiali in aceasta ecuatie daca iti vei dori o excursie reusita.

Incercati! Nu doare!

Surse: pozele sunt luate de pe site-ul Atra Doftana: www.atradoftana.ro

Stay connected! 😀

www.eastcomfort.com

Cafeneaua cu pisici

Ei, cam cat de tare este asta?!

cafe-miau1

Mi se pare genial! Am citit despre aceasta cafenea cu pisici si mi s-a parut fantastic! Ce poate fi mai cool, pentru un iubitor de pisici, bineinteles, sa-si bea cafeaua la torsul unei pisicute? 😀

La aceasta cafenea sunt pisicute maidaneze si se pot adopta sau dona banuti pentru sterilizarea lor, printre ele fiind si pisicutele proprietarelor.

cafe-miau2

Cafeneaua cu pisici se află pe strada Maximilian Popper, nr. 41, Bucuresti.

Pe lângă plăcerea de a se sta în compania pisicilor,va puteti bucura si de diversele sortimente de cafele, smoothi uri, fresh-uri și mâncare vegetariană.

cafe-miau3

Sunt iubitoare de animalute, in special de pisici, sunt colocatara cu o pisicuta persana tricolora si o ador..asa ca acest post vine exact pe inima mea.

Mi se pare o super idee sa delectezi clientii cu o cafea buna sau un fresh si in acelasi timp sa oferi posibilitatea unor iubitori de animalute sa adopte un sufletel, astfel impusti 2 iepuri, vorba aceea…si umanul are prieten si animalutu’ e salvat de pe strazi si are si el o casuta si muuulta iubire.

Salut initiativa celor doua surori de la Cafe Miau! 😉

Stay connected! ;D

www.eastcomfort.com

Surse: restograf.ro

Caldura mare, monser!

Hello, prieteni!

Caldura mare, monser! Caldura mare! Asta daca il parafrazam pe al nostru Caragiale..

Pai, ce face lumea cand temperaturile ating cote inalte si greu de digerat? Se incearca marea racorire, zic eu…cu mai multe variante , in functie de posibilitati: ori o piscina/mare, dupa caz, fuga la munte, interioare cu aer conditionat, hidratare maxima, palarioare, crema cu SPF…

Si ca veni vorba de piscine, i-a sa vedem ce optiuni avem la acest capitol. Stiti ca la Capitala, se merge la piscina si pentru vazul lumii, nu? Tre sa fii cu costumul al bun, sa ai atitudine, si palarie cu boruri largi,(asta pentru fete), iar pentru baieti, specificam patraticile lucrate de prin iarna, asa ca…:D

pooll

Facem un top 5 al piscinelor cool din Bucuresti. Pozitiile sunt aleatorii.

1.La Plage Club & Buddha Bar

la plage

Un Complexul dotat cu o plajă cu palmieri exotici, nisip fin, baldachine, parasolare, umbreluţe, restaurant şi club. Este situat la intrarea in Bucuresti, Otopeni si e o locatie exclusivista, asta daca va doriti ceva chill, relaxare, si fara aglomeratie.

plage1

2. BluberryPool- Ambasad’or

Situata tot in Otopeni, poate asigura comfortul si distractia a 300 doritori, care deasemnea, cauta si deosebitul si luxury moments. Piscina, care este de fapt, un bazon semiolimpic, se compune din sezlonguri din ratan, 2 jacuzzi pentru rasfaţul suprem al invitaţilor, 4 baldachine cu draperii din damasc cat si zona VIP, cu canapele din piele si candelabre, hamacuri care dau un aer exotic imbinat cu  bauturi fine, vor defini o zi senzationala.

ambasador

ambasa2

3. Aqua by Pescariu Sports & SPA

Una dintre cele mai frumoasa piscine exterioare, situata langa lacul Floreasca.

Un loc, asa cum il defineste si titlu, care imbina utilul cu placutul intr-un decor exceptional. Poti alege sa faci sport, de ex. sa joci tenis, înot, aerobic, cycling, squash, fitness, fotbal si la final sa te rasfeti cu un masaj.

pescriu1

4. Bamboo Pool

Situata pe malul Lacului Tei, este un loc frumos, cu verdeata, arhitectura ce-ti incanta ochii, merita sa o vizitati si sa petreceti timp pretios la o sueta.

bamboo

5. Aqua del Mar. Domeniul Saftica

Piscina “Aqua del Mar” are trei cercuri cu facilităţi diferite: primul cerc cu o adâncime de 80 cm şi o canapea în apă în care te poţi relaxa, al 2lea cerc cu o adâncime de 150 cm si cel de-al treilea cerc cu o adâncime de la 150 cm la 180 cm .

Piscina Aqua del Mar face parte din Domeniul Saftica, aflat la 10km de Bucuresti si este un complex ce se intinde pe o suprafata foarte mare si include toate facilitatile: salon pentru evenimente, spatii de cazare, parcare.

del-mar

Cam acesta ar fi topul nostru, bineinteles ca se vrea unul subiectiv, alcatuit din pura parere si nu reprezinta nicio clasament oficial.

Noi va dorim balaceala placuta!

Stay connected!:D

www.eastcomfort.com

Let’s have some coffee…good coffee…

Bun regasit dragii nostri prieteni,

E fix 1 Iunie, ziua copilului din fiecare dintre noi 🙂 Sa sarbatorim deci! Fiecare zi e zi de sarbatoare…si sa incepem cu o portie de cafea, dar una grozava.

Recunosc, imi place cafeaua si n-as putea sa renunt la acest obicei…prost sau nu, who cares?!

cafenele bucuresti

M-am lasat de tigari acum cativa ani si bine am facut, dar sa pastrez macar cafeaua…Peste tot auzim cat de benefica este cafeaua, are antioxidanti si sa nu mai vorbim si de faptul ca e energizanta, gustoasa… mai contribuie si la reducerea efectului de portocola, celulita, daca iti pregatesti singura un scrub cu cafea si ulei de masline. Yupi!

Asaaaaa..

Avem o lista scurta cu cateva cafenele…care fac cafea buna! (Bineinteles ca nu sunt toate, sa nu fie cu suparare..)

  1. Two Minutes, Strada Constantin Aricescu 50A.  La Two Minutes găsești o cafea delicioasă, preparată fix în fața ta, în timp ce un barista talentat, îți povestește întregul proces, iar tu ești absolut fascinat. Partea cea mai interesantă la această cafenea este designul interior foarte  original și… atenție! – este recunoscută ca fiind cea mai mică cafenea din Europa (6 metri pătrați).

cafea bucuresti

2. Steam, Strada Uruguay 22

  • Conceput pe ideea de “To go”, designul interior și tot conceptul din spatele lui, stil minimalist, simplu, dar de efect.
  • Extrem de hipsterish, include baristas bărboși.
  • Nu poți alege tipul de cafea, doar dimensiunea (espresso 100 ml, espresso cu lapte 170 ml sau espresso cu și mai mult lapte 270 ml). Boabele sunt prăjite de Origo.

Steam

3. Frudisiac, Intrarea Bitolia 4

  • Fratele mai mic al lui “Rue de Pain”, face parte din trendul decorurilor minimaliste cu tente scandinave. Decor urban de inspirație nordică pe care nu o veți mai vedea în nicio altă cafenea din București.
  • Atmosfera cam rece, baristas ușor snobi dar cafeaua e foarte bună.
  • Pe paharele lor e trecut mesajul “Roasted in Stockholm”

frudisiac

4. Origo, Strada Lipscani 9

  • Probabil cel mai faimos dintre toate, încă din 2013, este cel mai hipsterish și cel mai aglomerat. Au prăjitorie proprie.
  • Poți să-ți alegi tipul de cafea, ai inclusă și o povestioară despre originea ei oferită de staff-ul prietenos.origo

5. The Coffee Shop, Calea Moșilor 221

  • Este un lanț de coffee shop-uri cu un decor NY style.
  • Extrem de friendly staff.
  • Poți alege tipul de cafea
  • Îți poți cumpăra tot ce ai avea nevoie în materie de cafea: espressoare, latiere and of course o selecție foarte mare de cafea.

Atmosfera intima, ca si cum am fi intr-un spatiu menit sa ne faca ziua mai frumoasa cu ajutorul licorii magice pe care urma sa o alegem. In shop, puteti gasi o diversitate de cafele (Tchibo, Alfredo, Origine Pura Columbia, Jacobs, Illy si muulte alte brand-uri) asezate frumos pe rafturi.

the_coffee_shop_mosilor_large

Cam asta ar fi lista scurta…cea lunga , cu o alta ocazie, poate…Nu zic, nu…stiu ca sunt multe cafenele cool in Bucuresti si merita sa le mentionam pe toate. Fiecare din ele iti ofera ceva unic prin design, produs, servicii, locatie, atmosfera, etc…

Pana la o noua intalnire,

Stay connected! 😀

www.eastcomfort.com

surse: www.alistmagazine.ro, Arina Baston

http://www.nihasa.ro