Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Category Archives: Hoteluri Romania

Detalii de design care transforma un apartament obisnuit intr-o locuinta de lux

Detalii de design care transforma un apartament obisnuit intr-o locuinta stylish, boema, chic, retro… in functie de gust. Read more »

Welcome 2018!! Be good!

Bine v-am regasit, dragi prieteni, in 2018!!

Un an nou, cu noi rezolutii, cu speranta si voie buna…ca sa incepem cu dreptul! 🙂

La multi ani pe 2018! si sa aveti un an absolut minunat!

Iata ca suntem deja in a 2a saptamana din acest an, avem un Ianuarie cu temperaturi de primavara si muuulte planuri pe tot anul.

pozitiv

Foarte multi aleg in aceasta luna,  zile de relaxare si concediu in tarile calde si foarte bine fac…mai ales ca sunt oferte variate si tare apetisante pentru vacante exotice.

Inca ne urnim greut dupa sarbatori si inca melancolici, ne gasim o farama de timp pentru a ne planifica si organiza intalnirile importanta, calatoriile, zilele aniversare, onomasticile, ideile de business, planul de marketing, noi strategii de vanzari…fiecare dupa caz…

Eu zic sa ne pastram nota optimista, sa avem un an frumos, (noi sa avem grija sa-l facem frumos), dimineti cu zambet si apusuri cu oameni dragi…

happy

Bucurati-va de voi, de viata si de tot ce va inconjoara!

Iubiti, radeti, cititi, dansati si fiti fericiti!

smile

Toate cele bune, va doresc!

enjoy

All the best!

Stay connected! 😀

www.eastcomfort.com

#regimhotelierbucuresti

In pasi de toamna

Cum a inceput toamna voastra?

Mie una, imi place toamna…mai ales cum natura jongleaza cu culorile rosii-bungundii, galben-miere, portocaliu, verde crud cu nuantele de maro…hm…o incantare. Si e foarte palcut cand soarele mai trimite ceva raze caldute si toate aceste culori se transforma atat de frumos in ochii nostri…si parca pe unde , imi place si mai tare ca usor-usor, incepe sa miroasa a Christmas…iar asta pentru mine  deja ciresica…:D

fall1

Astazi o sa vorbesc un pic de Atra-Doftana…o pensiune altfel, situata intr-un decor care imbie la meditatie, la reintoarcerea la natura. Da, este o oaza de liniste si-ti linisteti reierul doar priving cerul, apa sau padurea.

atra4

Atra este situata lang lacul Paltinul cu vedere la lac. Felul in care este construita este unul aparte si are un fel unic de prezentare. Camerele sunt foarte calduroase, numai bine de vremea asta, cu geamuri largi sa poti cuprinde cu privirea cat mai mult din ce peisaj ti se revarsa in fata ochilor, parcarea  undeva deasupra camerelor…asta m-a dezorientat un pic, dar este perfect in ordine. Iar mancarea un deliciu!

atra1

Se ajunge pe un drum forestier si-ti amintesti ca esti in Romania si te gandesti sa nu-ti rupi masina 😀

Insa…eu am fost captivata de drum…la culorile toamnei, am pastrat fiecare privire si am contemplat natura in frumusetea ei fara sa-mi pese ca e drum greu si cu trepidatii…Ce-i funny, e ca am ramas in cap cu o melodie ce mi-a acompaniat drumul la intoarcere: Roxette, Mill and Toast and Honey….parca se potrivea cu decorul…cel putin, asa era in mintea mea…

Oare ce parfum am putea purta in acest context? Cine se baga?

Eu sunt o impatimita a parfumurilor si cred ca fiecare eveniment, intamplare, senzatie, traire trebuie sa miroasa cumva, e marcata de prezenta unui parfum…..iar aceasta excapada, la mine a mirosit a Allure Sensuelle -Chanel.

Va recomand Atra pentru o escapada, fara prea multa conexiune cu exteriorul, cu biroul, etc…doar sa fii acolo si sa-ti petreci fiecare moment cu tine, sa fii prezent in acel cadru si atat!

M-as intoarce strict pentru linistea care mi-o poate oferi, daca nu ti-o gasesti in alta parte. M-as intoarce pentru relaxare, pentru peisaj, ambient si cadrul deosebit…toti acesti factori fiind esentiali in aceasta ecuatie daca iti vei dori o excursie reusita.

Incercati! Nu doare!

Surse: pozele sunt luate de pe site-ul Atra Doftana: www.atradoftana.ro

Stay connected! 😀

www.eastcomfort.com

Let’s have some coffee…good coffee…

Bun regasit dragii nostri prieteni,

E fix 1 Iunie, ziua copilului din fiecare dintre noi 🙂 Sa sarbatorim deci! Fiecare zi e zi de sarbatoare…si sa incepem cu o portie de cafea, dar una grozava.

Recunosc, imi place cafeaua si n-as putea sa renunt la acest obicei…prost sau nu, who cares?!

cafenele bucuresti

M-am lasat de tigari acum cativa ani si bine am facut, dar sa pastrez macar cafeaua…Peste tot auzim cat de benefica este cafeaua, are antioxidanti si sa nu mai vorbim si de faptul ca e energizanta, gustoasa… mai contribuie si la reducerea efectului de portocola, celulita, daca iti pregatesti singura un scrub cu cafea si ulei de masline. Yupi!

Asaaaaa..

Avem o lista scurta cu cateva cafenele…care fac cafea buna! (Bineinteles ca nu sunt toate, sa nu fie cu suparare..)

  1. Two Minutes, Strada Constantin Aricescu 50A.  La Two Minutes găsești o cafea delicioasă, preparată fix în fața ta, în timp ce un barista talentat, îți povestește întregul proces, iar tu ești absolut fascinat. Partea cea mai interesantă la această cafenea este designul interior foarte  original și… atenție! – este recunoscută ca fiind cea mai mică cafenea din Europa (6 metri pătrați).

cafea bucuresti

2. Steam, Strada Uruguay 22

  • Conceput pe ideea de “To go”, designul interior și tot conceptul din spatele lui, stil minimalist, simplu, dar de efect.
  • Extrem de hipsterish, include baristas bărboși.
  • Nu poți alege tipul de cafea, doar dimensiunea (espresso 100 ml, espresso cu lapte 170 ml sau espresso cu și mai mult lapte 270 ml). Boabele sunt prăjite de Origo.

Steam

3. Frudisiac, Intrarea Bitolia 4

  • Fratele mai mic al lui “Rue de Pain”, face parte din trendul decorurilor minimaliste cu tente scandinave. Decor urban de inspirație nordică pe care nu o veți mai vedea în nicio altă cafenea din București.
  • Atmosfera cam rece, baristas ușor snobi dar cafeaua e foarte bună.
  • Pe paharele lor e trecut mesajul “Roasted in Stockholm”

frudisiac

4. Origo, Strada Lipscani 9

  • Probabil cel mai faimos dintre toate, încă din 2013, este cel mai hipsterish și cel mai aglomerat. Au prăjitorie proprie.
  • Poți să-ți alegi tipul de cafea, ai inclusă și o povestioară despre originea ei oferită de staff-ul prietenos.origo

5. The Coffee Shop, Calea Moșilor 221

  • Este un lanț de coffee shop-uri cu un decor NY style.
  • Extrem de friendly staff.
  • Poți alege tipul de cafea
  • Îți poți cumpăra tot ce ai avea nevoie în materie de cafea: espressoare, latiere and of course o selecție foarte mare de cafea.

Atmosfera intima, ca si cum am fi intr-un spatiu menit sa ne faca ziua mai frumoasa cu ajutorul licorii magice pe care urma sa o alegem. In shop, puteti gasi o diversitate de cafele (Tchibo, Alfredo, Origine Pura Columbia, Jacobs, Illy si muulte alte brand-uri) asezate frumos pe rafturi.

the_coffee_shop_mosilor_large

Cam asta ar fi lista scurta…cea lunga , cu o alta ocazie, poate…Nu zic, nu…stiu ca sunt multe cafenele cool in Bucuresti si merita sa le mentionam pe toate. Fiecare din ele iti ofera ceva unic prin design, produs, servicii, locatie, atmosfera, etc…

Pana la o noua intalnire,

Stay connected! 😀

www.eastcomfort.com

surse: www.alistmagazine.ro, Arina Baston

http://www.nihasa.ro

Vine, vine primavara!!

1Martie, Ziua Mărţişorului este  sărbătorită atat de români şi de alte popoare din Balcani, semnificand biruinţa primăverii asupra iernii, fiind un fel de amuleta care să poarte noroc.

martis

Martisorul era vaziut ca un talisman protector. Se credea ca te apara de fortele malefice, prevenea imbolnavirea in lunile care urmeaza lui martie, tinea deoparte deochiul.

Una din traditii era sa prinzi snurul la incheietura mainii si ai grija sa il inchei intr-un nod. Acesta avand functie protectoare si, in perioada in care purtai acest snur, avea puterea de a tine raul si ghinionul la distanta.

In perioada de inceput a lunii Martie, 1-9 martie,se aleg Babele pentru a vedea cum iti vor fi zilele in anul respectiv sau cum iti este sufletul, dupa alte datini.

poster-martisor

De zielel Babelor, Baba Dochia obisnuieste sa toarca si sa isi scuture cele noua cojoace, unul cate unul, in fiecare din cele noua zile. In zonele din Ardeal, femeile nu trebuie sa lucreze cu fusul cat timp dureaza “Babele” pentru a nu atrage asupra lor mania si blestemele Babei Dochia.

In unele zone din Bucovina sau Moldova, se mai pastreaza si in ziua de azi ,un obicei frumos:

fetele trebuie sa poarte la gat, agatate de un snur in rosu si alb, monede de aur sau de argint, care  trebuia purtata timp de 12 zile dupa care era folosita pentru a cumpara o felie de branza alba, dulce si frumoasa. Asadar, fata care a purtat acea moneda  avea sa fie dulce si frumoasa tot timpul anului, iar tenul ramanea luminos si neted.

De 1 martie, mărţişorul se dăruia înainte de răsăritul soarelui, copiilor şi tinerilor – fete şi băieţi deopotrivă.

Şnurul de mărţişor, alcătuit din două fire de lână răsucite, colorate în alb şi roşu, reprezintă unitatea contrariilor: vara-iarnă, căldură-frig, fertilitate-sterilitate, lumina-întuneric.
În Banat, datina spune că, fetele nemăritate care se spălă cu apa adunată de pe frunzele fragilor din pădure, se vor mărita în anul respectiv, iar în zona Bihorului există obiceiul ca fetele să se spele cu apă de ploaie pentru a fi sănătoase și frumoase.

În Dobrogea, mărțișorul trebuie să fie purtat până la venirea berzelor ca mai apoi să fie aruncat spre înaltul cerului.

În satele din Transilvani, mărțișorul este agățat de poartă sau la ferestre pentru a îndepărta relele și blestemele.

Astazi, valoarea mărţişorului este  dată doar de creaţia artistică, şnur alb-roşu se confecţionează din orice şi poate să aiba diverse semnificaţii.

ghiocica

Sa fiti iubiti! Un 1 Martie vesel si frumos si o primavara calda si plina de bucurii!

Stay connected! 😀

http://www.eastcomfort.com/romania/bucuresti/ap2-1r-apartment.en.html

Surse: http://jurnalul.ro

http://www.gazetanoua.ro

Conacul Archia

Bun gasit, dragii mei,

Tot din categoria: “gateway”, doresc sa va scriu despre Conacul Archia. Poate il stiti, ati fost oaspeti acolo,(si va invidiez), poate nu il stiti si doriti o recomandare pentru un weekend departe de zgomotosul Bucuresti.

Conacul Archia

Personal, nu cunosc acest conac, am prieteni care au fost cazati acolo si au revenit la Bucuresti cu o frumoasa poveste si bineinteles ca imi doresc sa ajung acolo si sa traiesc si eu magia cu iz boieresc.

Situat în judeţul Hunedoara şi înconjurat pe o rază de maxim 60 km de cele mai importante obiective turistice din judeţ, conacul Archia, a fost construit şi pus în circuitul turistic în 2008, de familia Szabo.

Dupa cum scrie “jurnal de hoinar“, “Archia este un spaţiu în care se îmbină într-un foarte inspirat mod valorile interbelice cu cele moderne. Decorul te smulge din haosul urban, din agitaţia cotidiană şi îţi propune o incursiune nostalgică în vremuri în care conceptul de “slow travel” nu exista, dar se practica.”

“Povestea unei afaceri de succes a început prin 1994, când familia Szabo a cumpărat în satul Archia terenul şi clădirea unui fost C.A.P., ridicând iniţial aici o căsuţă de vacanţă. Mai târziu, odată cu pasiunea nou dezvoltată pentru cabaline, spaţiului i-au fost adaugate grajdurile, iar unitatea propriu-zisă de cazare a fost inaugurată la sfârşit de 2008, când lucrările cu fonduri europene la cele 13 duble şi 2 camere superioare au fost finalizate.

Întregul domeniu se întinde pe o suprafaţă de 10 hectare, incluzând terenurile de tenis, cel de echitaţie, grajdurile, terasa exterioară cu piscină şi spaţiile de oraganizare a evenimentelor.

Fiecare cameră propune o poveste, pictată de artişti plastici pe pereţi sau scrisă în piesele de mobilier. Fie că alegi camera cu Maci, Flori de Câmp, Cuib de Păsărele, Levănţică, Pădure, Rădăcini, Transilvan…la fiecare nouă şedere la Conac, experienţa ta va fi una diferită.

Conacul Archia Conacul Archia Conacul Archia Conacul Archia

Archia face parte din mâna de jucători de pe piaţă ospitalităţii autohtone care propun o ofertă completă de agrement; unii dintre puţinii întreprinzători care au înţeles că doar turistul de ocazie se mulţumeşte cu un pat şi cu o masă mediocră, în timp de plimbăreţul educat caută oferte care să-i gâdile simţurile, să-i trezească emoţii, mai presus de un somn bun şi de o masă care să-i rămână întipărită în minte.

Aşadar, la Archia, dacă vrei să te relaxezi pe ritmuri de lounge lângă piscina răcoroasă, o poţi face fără să fii deranjat de zgomot.

Dacă vrei să îţi faci pe plac cu activităţi recreative, ai de unde alege:
Poţi face o plimbare cu calul in natură (110 lei pentru o oră), plimbări cu poneiul (30 de lei preţ de 5 ture), poţi lua lecţii de echitaţie (60 de lei lecţia de 40 de minute) sau alte combinaţii cu tematică ecvestră.

ar6

Clubul de tenis cuprinde 6 terenuri, dintre care 2 au nocturnă. Poţi închiria un teren pentru 30 de ron (50 de lei pentru nocturnă) timp de 50 de minute, maxim 4 persoane.

Gândul se îndreaptă spre trecut, în timp ce simţurile rămân ancorate în prezent, bucurându-se de un confort actual, întreţinut cu succes de un personal atent, implicat şi bine instruit. Aşadar, dă-ţi voie să te cufunzi în spiritul de relaxare nobiliară şi să gusti fără remuşcare din răsfăţul unui ritm pe-ndelete, în stilul clasic ardelenesc – sau pe măsura unui “boier contemporan”, asemeni ţie.”

ar7

Pe mine, cu siguranta m-a convins si imi propun un next gateway.

Stay connected! 😀

http://www.eastcomfort.com/

Surse: jurnaldehoinar.com

Getaway weekend – Peles Castle, Sinaia

Located in Sinaia (44 km from Brasov), Peles Castle is considered by many one of the most beautiful castles in all Europe.

pel3

pel2

pel1

The building of the castle began in 1873 under the direct order of the Viennese architect Wilhem Dodererand was continued in 1876 by his assistant, Johann Schultz de Lemberg. During 1877-1879 because of the war they abandoned work. That’s why the castle was inaugurated only on October 7, 1883. The location for the castle was chosen by the German prince Carol I de Hohenzollern, who was to become a king and it draws its name from the neighboring brooks which passes through the courtyard.

Several other buildings, annexed to the castle, were built simultaneously: The Guard’s Chambers, The Economat Building, The Foisor Hunting House, The Royal Stables, and the Electrical Power Plant. The Sipot Villa was constructed later. This would serve as the work site of architect Karel Liman. Liman would later supervise the building of Pelisor (1889-1903, the future residence of King Ferdinand and Queen Mary of Romania). as well as of the King’s Ferdinand Vila in the Royal Sheepfold Meadow

The castle was built in wood, stone, bricks and marble and comprises more than 160 rooms. The representative style used is German Renaissance, but one can easily discover elements belonging to the Italian Renaissance, Gothic, German Baroque and French Rococo style.

pel5 pel4

Peles is surrounded by seven terraces decorated with statues (sculptured by the Italian, Romanelli), stone-made-wells, ornamental vases and Carara marble. The architects used an abundance of wooden decoration, both for the exterior and for the interior of the castle, which confers a very special quality to the building.

Quite outstanding are the Big Armory Room, the small Armory Room, the Florentine Room, the Reception Room (where paintings and wooden sculptures depicting 16 castles of the Hohenzollerns are exhibited), the Moresque Room, The French Room, the Turkish Room, the Council Room, the Concert Room as well as the Imperial Suite.

pel7

pel9

Other exquisite attractions such as the statues, the ceramics, the gold and silver plates, the Meissen and Sevres porcelain, the Murano crystal chandeliers, German stained-glass windows, walls covered with Cordoba leather, ebony and ivory sculptures, as well as the extensive weapon collections are worth mentioning. It is also important to know that Peles Castle shelters one of the most important and most valuable painting collections in Europe, almost 2.000 pieces.

Almost adjacent to Peles Castle is Pelisor (“Little Peles”). King Ferdinand, who succeeded Carol I, intended to use Peles Castle as a summer residence. Supposedly he found Peles too big and overwhelming, so he commissioned the smaller, art-nouveau style, Pelisor Castle. Pelisor’s 70 rooms feature a unique collection of turn-of-the century Viennese furniture and Tiffany and Lalique glassware.

The Royal library attracts especially those who are keen on rare books, with leather covers engraved with golden letters. There is an attraction point even for those who are not familiar with the universe of books, namely the secret door, a way of access behind a book shelf through which the king could becalm in various rooms of the Castle.

The armouries, arranged between 1903 and 1906, shelter more than 4000 European and Eastern pieces from the 14th and 17 centuries. The most valuable are considered to be the German armours from the 16th and 17th centuries and a complete armour for horse and knight, unique in Romania.

The Music Room became a musical soirée salon at Queen Elisabeth’s wish. The furniture from this room was a gift from the Maharajah of Kapurthala.

The Florentine Room, also called the Great Salon, impresses with its ceiling sculptured out of linden trees, gilded, with two great chandeliers, and its ornaments in the Italian neo-renaissance style.

Maura Salon is the work of architect Charles Lecompte de Nouy, having Spanish-Moorish elements and an indoor Carrara marble fountain, replica of a similar piece in Cairo.

The Playhouse has 60 seats and a royal box, being decorated in Louis XIV style.

pel10

Near Peles castle there is Foisor, a kings’ residence with 42 rooms designed in the Swiss style.

pelisorr

How to get there?

Castelul Peles (the Peles Castle) is located in Sinaia (44 kilometers far from Brasov and 122 kilometers far from Bucharest), and one can choose between the European road E60 and the national road DN1. In what concerns the railway, there are many trains that go from Ploiesti to the Valea Prahovei (Prahova Valley), and Sinaia Resort is one of the destinations.

Stay connected! 😀

www.eastcomfort.com

Surse: http://www.romanianmonasteries.org

http://www.brasovtravelguide.ro

Therme Bucuresti

ag

Romania detine o treime din izvoarele termale si minerale ale Europei. Un potential imens, din ce in ce mai bine speculat de investitori. La randul lor, turistii revin in statiunile balneoclimaterice consacrate precum Baile Herculane, Calimanesti, sau Baile Felix.

t2

Therme Bucureşti, centrul de wellness, relaxare şi entertainment bazat pe ape termale a fost deschis la Baloteşti, lângă Bucureşti, după o investiţie de peste 50 milioane euro, estimează că va avea între 800.000 şi 1 milion de vizitatori pe an.

Construcţia centrului a început în octombrie 2013, investiţia aparţinând grupului austriac A-Heat.

Potrivit dezvoltatorilor, Therme Bucureşti este cel mai mare centru european de wellness, relaxare şi entertainment bazat pe ape termale. Investiţia a fost dezvoltată pe un teren de 250.000 mp, are o suprafaţă totală de peste 30.000 mp şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan.

t1

La Therme Bucuresti, apa geotermala este adusa la suprafata de la o adancime de peste 3.100 de metri. Forajul este o dubla premiera pentru Romania moderna, pentru ca este cel mai adanc foraj de apa termala realizat dupa 1989 si foloseste o tehnica revolutionara, care pastreaza toate calitatile fizice si chimice ale apei, pana la suprafata. Noutatea absoluta din zona Spa & Wellness este oferita de cele sase saune tematice si o baie de aburi.

t3

t6

Zona Galaxy din cadrul Therme Bucuresti detine cel mai spectaculos sistem de tobogane indoor din Centrul si Sud-Estul Europei. Lungimea totala a acestora este de 1,5 kilometri, iar zonele de plecare au o inaltime de pana la 14 metri, ele fiind concepute pentru a oferi multiple ocazii de entertainment pentru toate varstele. Zona cuprinde 16 tobogane, dintre care 7 pentru copii, 2 tobogane care ‘strapung’ acoperisul cladirii, tobogane interactive cu jocuri de lumini sau ‘Racer’, unde pot concura pana la 3 participanti simultan, precum si ‘Crazy River’, cu un volum de apa de peste 2.500 mc/ora.

pis22

In zona relaxarii, au fost aduse peste 800.000 de plante. Sute de palmieri inconjoara piscina principala. Aici gasim cea mai mare piscina cu valuri din Romania si 16 tobogane. In zona de rasfat, vizitatorii au de ales dintr-o varietate de saune tematice si o piscina cu seleniu.

Preturile variaza in functie de zona si de perioada petrecuta si le puteti gasi pe site-ul oficial.

Programul este urmatorul:

Luni – Joi: 09:30 – 23:30
Vineri – Duminica 08:00 – 01:00

www.eastcomfort.com

Surse: http://stirileprotv.ro/

www.descopera.ro

Sarbatori Fericite!!

Si iata-ne in preajma Craciunului, in perioada cea mai frumoasa a anului, in luna cadourilor, in luna in care lumea freamata de zor si orasul e impodobit cu luminite frumos colorate, in luna in care zambetul e gratis si parca dam atentie mai mare celui de langa noi.

Ce facem in aceasta perioada in Bucuresti, pe langa sarmale, cozonaci, racituri.. ne mai si plimbam, sa mai vedem o piesa de sezon la teatru, un concert bun sau o bere cu prietenii sa mai destindem atmosfera…;)

Pe unde? Pai, avem targul de Craciun si avem spectacole.

Este o perioada incarcata de multa energie pozitiva si echipa EastComfort va ureaza Sarbatori Fericite si tot ce va doriti! Ganduri frumoase si fapte pe masura!

Craciun Fericit si Un An Nou plin de realizari si impliniri!

http://bucharestchristmasmarket.ro/

Bucharest-Christmas-Market_1

Sursa: fotoStefan.ro

infomusic.ro

http://www.infomusic.ro/concerte-2015-decembrie/

http://www.eastcomfort.com/

Incursiune in Bucurestii Vechi- Hanul cu Tei

Hanul cu Tei este unul din puținele hanuri vechi care mai există din centrul Bucureștiului.

A fost construit în anul 1833 de către Anastasie Hagi, Gheorghe Polizu și Ștefan Popovici, pe strada Lipscani. Era cunoscut și sub numele de Hanul de pe Ulița cea mare a Marchitanilor. Este singurul han istoric din București care și-a păstrat forma de origine. La intrarea de pe strada Blănari încă se poate vedea „sigiliul” primilor proprietari: „A.P.” și „S.P.”

Fiecare proprietar avea 14 magazine, situate în partea de sus a pivnițelor cu boltă. Doar trotuarul și camera gardianului erau proprietate comună. Negustori importanți ai vremii respective au locuit în acest han, printre care și Constantin Anastasiu, care a înființat magazinul „La Vulturul de Mare cu Peștele în Ghiare”, clădire care încă există, fiind transformată într-o bancă, aproape de magazinul Cocor.

Astăzi, fostul han este un loc unde se organizează diverse galerii de artă, iar în pivniță a fost deschis un bar. Porțile sale de fier bogat ornamentate oferă acces atât de pe strada Lipscani, cât și de pe Blănari. De asemenea, fațada de sticlă a hanului este tipică Țării Românești.

hantei3 hantei2 hantei1

Ansamblul de arhitectură „Hanul cu Tei” este înscris pe Lista monumentelor istorice 2010 – Municipiul București .

http://www.eastcomfort.com/romania/bucharest/ap22-2r-apartment.en.html

Stay connected! 😀

Surse: www.wikipedia.org