Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Monthly Archives: February 2019

Calatoresti in Bucuresti ? Alege cazarea intr-un apartament in regim hotelier

In special in anotimpul cald, dar si in restul anului, tuturor ne place sa ne relaxam calatorind. Atunci cand planificam o calatorie, trebuie sa luam in calcul cheltuielile de transport, de cazare, plus cheltuieli diverse. Daca te-ai hotarat sa faci o excursie in capitala dar esti in dubiu in ce priveste cazarea, te sfatuim sa iei in calcul inchirierea unui apartament in regim hotelier. Read more »

Cum sa inchiriezi apartamentul ideal in Bucuresti

Esti in trecere prin capitala si cauti un apartament perfect unde tu si prietenii tai sa puteti petrece cateva zile linistiti si relaxati? Ai o intalnire de afaceri si ai vrea sa inchirieri un apartament cu doua camere amplasat ultracentral? Ai vrea sa petreci cateva zile in capitala cu prietena ta si cauti sa inchiriezi un apartament luxos si linistit? Read more »

Ce inseamna inchierea unui bun imobiliar in regim hotelier

Pentru ca am fost intrebati de multe ori ce inseamna de fapt inchirierea in regim hotelier, am decis sa dedicam un material raspunsului la aceasta intrebare. Read more »

Cum iti faci apartamentul sa arate ca un penthouse de lux

Cand te gandesti la un apartament de lux ai in fata ochilor imaginea unui spatiu vast, cu design minimalist si detalii luxoase. Poate ca iti vine greu sa crezi, dar, chiar daca nu dispui de un penthouse luxos in centrul orasului, iti poti crea si tu propriul apartament de lux, cu resurse relativ mici. Iata de ce ai nevoie : Read more »