Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Cum sa inchiriezi apartamentul ideal in Bucuresti

Esti in trecere prin capitala si cauti un apartament perfect unde tu si prietenii tai sa puteti petrece cateva zile linistiti si relaxati? Ai o intalnire de afaceri si ai vrea sa inchirieri un apartament cu doua camere amplasat ultracentral? Ai vrea sa petreci cateva zile in capitala cu prietena ta si cauti sa inchiriezi un apartament luxos si linistit?cazare Bucuresti

Pentru toate aceste situatii, exista apartamentele in regim hotelier puse la dispozitia ta de East Comfort.

Daca ai cautat intre timp cazare la hotelurile din capitala, probabil deja ti-ai dat seama ca preturile sunt destul de mari pentru ceea ce se ofera. Pretul unui apartament in hotel este mult mai mare decat pretul unui apartament cu 2 sau chiar cu 3 camere in regim hotelier. Daca mai iei in calcul si faptul ca intr-o proprietate privata beneficiezi de toate utilitatile de care ai nevoie (masina de spalat, frigider, aragaz etc), probabil ca oferta East Comfort ti se va parea si mai tentanta.

Apartamentele si studiourile de inchiriat in regim hotelier bifeaza tot ce ne-am dori cu totii atunci cand suntem intr-o calatorie : liniste, intimitate, confort si proximitatea fata de centrele de interes din oras.

Un alt avantaj ar fi ca-ti poti alege unde doresti sa locuiesti : daca vrei sa stai in centru, poti alege apartamentul cu doua camere din piata Kogalniceanu, daca vrei sa stai intr-o zona comerciala dar mai linistita, poti opta pentru studioul de langa Mall Vitan. Orice tip de proprietate ti-ai dori, il poti gasi in lista East Comfort.

Observand toate aceste avantaje, in ultima vreme tot mai multi turisti aleg inchirierea in regim hotelier in defavoarea hotelurilor, care, de multe ori, sunt aglomerate, scumpe si lasa de dorit.  In cazul in care te-ai convins ca cea mai buna alegere este cazarea in regim hotelier, asteptam sa ne contactezi cat mai curand pentru a face o rezervare.

Comments are closed.