Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Care este cea mai buna perioada pentru a da spre inchiriere o locuinta

A da spre inchiriere o locuinta este un proces care trebuie bine gandit si planificat. Daca ai cumparat un apartament pentru a incasa chiria, ce devine pentru tine astfel o forma de venit pasiv, este bine de stiut care sunt cele mai bune perioade pentru a da anuntul de inchiriere.

Desi pe perioada verii majoritatea oamenilor se gandesc la vacante, un numar considerabil de persoane incep sa caute o locuinta de inchiriat pentru toamna. Este un lucru deja bine cunoscut ca, o data cu inceperea scolilor, se atinge apogeul cererii de locuinte de inchiriat, cel putin in Bucuresti si in celelalte mari centre universitare.

pret chirii

Cei ce nu vor sa fie presati de timp si vor sa-si creasca sansele de a gasi un apartament la pret redus, incepe cautarea locuintei de inchiriat inca din lunile de iarna, cand pe piata imobiliara se inregistreaza o perioada de acalmie.

De exemplu, o garsoniera amplasata in apropierea centrelor universitare poate fi inchiriata in perioada ianuarie-martie cu 300-325 euro, in timp ce, in intervalul iulie-septembrie, acelasi apartament va avea un pret de inchiriere de 350-370 euro.

Daca vrei sa-ti maximizezi profitul, poti sa astepti toamna pentru a-ti scoate la inchiriere apartamentul, cand preturile la chirii cresc. Totusi, multi proprietari care-si doresc un venit constant prefera sa scada putin pretul si sa inchirieze locuintele inca de pe timpul verii.

Decizia iti apartine. Important este sa inchiriezi casa unei persoane de incredere si cu care te intelegi foarte bine, eliminand astfel riscul neintelegerilor. Spor la investitiiĀ !

Comments are closed.