Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Ce inseamna inchierea unui bun imobiliar in regim hotelier

Pentru ca am fost intrebati de multe ori ce inseamna de fapt inchirierea in regim hotelier, am decis sa dedicam un material raspunsului la aceasta intrebare.

Avantajele inchirierii unui apartament in regim hotelier

Desi numarul apartamentelor inchiriate in regim hotelier este in plina crestere, acest concept nu este inca pe deplin inteles la noi in tara. Din punctul nostru de vedere, la inchirierea unui imobil in regim hotelier se aplica aproximativ aceleasi proceduri ca si la inchirierea unei camere de hotel, iar beneficiile sunt asemanatoare. In plus, cei care opteaza pentru acest tip de inchiriere beneficiaza de intimitate si servicii personalizate.

In plus, pretul este cu aproximativ 50% mai mic (se incaseaza aproximativ 30 de euro pe noapte pentru orice tip de apartament cu o camera sau doua), iar in acest pret intra si beneficii suplimentare fata de o simpla camera de hotelĀ : o bucatarie utilata complet, masina de spalat, fier si masa de calcat, zona de living cu canapea extensibila etc.

Astfel, intr-o camera in regim hotelier seĀ  pot caza pana la 4 persoane, in timp ce camera de hotel poate caza doar una sau doua persoane. De regula, camerele in regim hotelier se afla in imobile amplasate ultracentral. Daca aveti de gand sa va cazati pentru o perioada de cateva zile, evident ca este mult mai avantajos sa alegeti acest tip de cazare. Daca luam in considerare multiplele beneficii, indiferent de perioada de sedere este mai avantajos sa alegeti cazarea in regim hotelier.

East Comfort inseamna calitate si preturi accesibile

Portalul nostru imobiliar va pune la dispozitie studiouri si apartamente amplasate in zone strategice ale BucurestiuluiĀ : Piata Romana, Mall Vitan, Piata Kogalniceanu, Sala Palatului, Piata Lahovary si alte zone de interes.

Daca sunteti in cautarea unui apartament de inchiriat pe termen scurt, mediu sau lung, va invitam sa studiati oferta noastra de apartamente tip studio, cu doua sau trei camere.

Comments are closed.