Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Cum iti faci apartamentul sa arate ca un penthouse de lux

Cand te gandesti la un apartament de lux ai in fata ochilor imaginea unui spatiu vast, cu design minimalist si detalii luxoase. Poate ca iti vine greu sa crezi, dar, chiar daca nu dispui de un penthouse luxos in centrul orasului, iti poti crea si tu propriul apartament de lux, cu resurse relativ mici. Iata de ce ai nevoie :

Un design minimalist

Pentru a-ti crea un apartament de lux, nu ai nevoie de mobilier sau accesorii cu design incarcat, care ar aglomera incaperea. Din contra, e bine sa mizezi pe un design minimalist si pe elemente functionale si moderne. De exemplu, poti alege un pat suspendat, unul cu sertare ascunse, un fotoliu rabatabil sau un dulap cu usi glisante si oglinzi. Orice idee inovatoare care te poate ajuta sa salvezi spatiul este bine venita, in special daca apartamentul nu este foarte mare. Apoi, daca mobilierul este in culori inchise (negru, maro inchis) sau pastelate (bej, crem), neutre, alege accesorii in culori vii (rosu, turcoaz, roz), care sa dea viata incaperii.

penthouse de lux

Ferestre bine puse in valoare

Un spatiu luxos inseamna multa lumina si o senzatie de aerisire si relaxare. De aceea, trebuie sa pui foarte bine in valoare ferestrele.  Perdelele trebuie sa fie din materiale luxoase (organza, voal) si sa lase lumina sa patrunda nestingherita in incapere. Draperiile din satin sau catifea pot completa cu succes tabloul unui spatiu amenajat cu gust.

Mobilier minimalist intr-o culoare frumoasa   

De obicei, mobilierul din spatiile luxoase este fie alb, fie in nuante de wenge, care confera eleganta spatiului. Daca optezi pentru mobilier maro sau negru, atunci poti vopsi unul din pereti intr-o culoare deschisa (bej sau gri deschis), pentru contrast. Pentru un aspect armonios si coerent, alege un covor in care sa se regaseasca nuantele mobilierului si/sau ale peretilor.

Corpuri de iluminat cu design original

Corpurile de iluminat alese pot schimba in totalitate aspectul locuintei, de aceea ele trebuie alese cu grija. Daca iti doresti o atmosfera intima si relaxata in locuinta, atunci mizeaza pe o lumina calda. Daca insa uneori (de exemplu, atunci cand organizezi evenimente) ai vrea sa ai o lumina mai puternica in casa, poti sa alegi corpuri de iluminat cu intensitate reglabila. Un lampadar opulent din cristal sau mai multe spoturi luminoase montate in pereti pot sa fie alegerea perfecta pentru casa ta.

Pentru ca ne intereseaza in mod deosebit confortul oaspetilor nostri, noi, cei de la East Comfort am amenajat cu gust apartamentele noastre. Fii cu ochii pe ofertele noastre last minute !

Comments are closed.