Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Calatoresti in Bucuresti ? Alege cazarea intr-un apartament in regim hotelier

In special in anotimpul cald, dar si in restul anului, tuturor ne place sa ne relaxam calatorind. Atunci cand planificam o calatorie, trebuie sa luam in calcul cheltuielile de transport, de cazare, plus cheltuieli diverse. Daca te-ai hotarat sa faci o excursie in capitala dar esti in dubiu in ce priveste cazarea, te sfatuim sa iei in calcul inchirierea unui apartament in regim hotelier.

Atat la noi in tara, dar mai ales in strainatate, platformele de tip Airbnb au luat un avant foarte puternic, semn ca foarte multi turisti au sesizat multiplele avantaje oferite de acest tip de cazare.cazare regim hotelier

Spre deosebire de cazarea la hotel, alegand un apartament in regim hotelier, beneficiezi de urmatoarele avantaje :

  • Poti alege sa te cazezi in zona preferata din Bucuresti. Exista la ora actuala foarte multe oferte de apartamente superbe de inchiriat, in toate zonele bune ale orasului. Eastcomfort iti propune apartamente cu o camera, doua sau trei amplasate in cele mai cautate cartiere : Tineretului, Piata Unirii, Piata Romana, Piata Victoriei, Kogalniceanu, Vitan.
  • Inchirierea unei proprietati in regim hotelier iti ofera intimitatea pe care o camera de hotel nu ti-o poate oferi. Fie ca faci o calatorie de afaceri si ai nevoie de liniste pentru a lucra, fie ca faci o excursie in cuplu si ai nevoie de relaxare, un apartament in regim hotelier este tot ce-ti poti dori.
  • Confortul oferit de o proprietate inchiriata in regim hotelier este net superior celui oferit de o camera de hotel. Un apartament iti ofera mult mai mult spatiu decat o simpla camera si in plus, beneficiezi si de celelalte utilitati (masina de spalat, fier de calcat, bucatarie utilata etc).
  • In final, pretul pe care-l vei plati pentru un apartament este mult mai atragator decat cel perceput de un hotel de lux. Raportul calitate-pret cu siguranta de va convinge sa spui da unui apartament in defavoarea camerei de hotel, chiar daca este vorba de un hotel de lux amplasat ultracentral. Trebuie precizat de asemenea ca pretul pe noapte scade pe masura ce creste perioada de sedere in apartamentul in regim hotelier.

Sa gasesti cazarea potrivita la un hotel poate fi destul de dificil, mai ales in perioadele aglomerate. In plus, ofertele de cazare in regim hotelier sunt mult mai atractive. Pentru inchirierea unui astfel de apartament vei ajunge sa platesti chiar cu 50% mai putin decat la hotel. Daca te-am convins sa inchiriezi un apartament enumerandu-ti toate motivele de mai sus, te invitam sa studiezi oferta East Comfort last minute.

Comments are closed.