Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Aplica principiile de baza Feng Shui pentru a-ti amenaja armonios apartamentul

In lumea agitata in care ne invartim, avem nevoie de tot mai multa liniste si pozitivism. Si unde ne putem calma si regasi echilibrul mai bine decat acasa, in propria intimitate. Daca vrei insa sa-ti transformi cu adevarat apartamentul intr-o oaza de liniste si relaxare, poti apela la principiile de baza feng shui.

style7

Pentru protectie, usa de la intrare trebuie sa fie solida (sa fie fabricata din lemn masiv sau metal), si de asemenea sa fie curata si ingrijita.

Holul de la intrare trebuie de asemenea sa fie curat, luminos si aerisit. Pentru ca holul primul lucru pe care il vezi cand intri in casa, evita sa-l supraaglomerezi. Aranjeaza-l minimalist si cu gust.

Conform principiilor feng shui, canapelele, fotoliile si paturile nu trebuie sa fie asezate langa fereastra si nici nu trebuie sa fie lipite de perete. De asemenea, mobila e bine sa aiba marginile rotunjite, si nu colturoase, deoarece se considera ca energia se opreste in marginile drepte ale pieselor de mobilier, in loc sa curga fluid in incapere.

Pentru ca relatia de cuplu sa nu aiba de suferit, oglinzile nu au ce sa caute in dormitor. In schimb, plantele vii sunt binevenite, atat in dormitor, cat si in celelalte incaperi. Bambusul este considerat in mod special norocos în Feng shui, dar cel mai bine este sa fie primit, nu cumparat.

Bucataria trebuie sa fie foarte bine luminata. Pentru a adauga impresia de mai mult spatiu, dar si pentru mai multa luminozitate, se pot monta oglinzi pe pereti care sa reflecte lumina naturala.

Tablourile de pe pereti nu trebuie sa contina imagini agresive sau violente. Cele mai indicate sunt peisajele din natura. De evitat sunt si pozele cu persoane decedate.

Noi, cei de la East Comfort ne-am preocupat in mod deosebit de buna aranjare a apartamentelor pe care le inchiriem in regim hotelier. Daca va intereaza sa inchiriati pentru o perioada scurta, medie sau lunga unul din apartamentele noastre, va invitam sa studiati ofertele noastre.

Comments are closed.