Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Cum iti amenajezi dormitorul

Cu totii ne dorim sa ne amenajam locuinta cu gust si sa o transformam in propria noastra oaza de liniste si relaxare. Iar cand vine vorba de dormitor, pentru ca este spatiul nostru intim unde petrecem cel mai mult timp, atunci cand il amenajam, trebuie sa tinem cont de anumite detalii pentru ca aceasta incapere sa ne reprezinte.

Sursele de inspiratie abunda, incepand de la magazinele de profil care propun idei de amenajare a produselor expuse in showroom, si pana la revistele de design interior de unde poti sa inveti o multime de lucruri. Totul este sa te apuci de treaba si sa incerci sa creezi un decor personalizat, inspirat din propriul tau stil.

Incepe cu publicatiile de specialitate

Inainte de a te apuca sa (re)amenajezi, studiaza un pic revistele de specialitate, pentru a-ti da seama care este stilul tau preferat si de unde te-ai putea inspira. Poti alege un dormitor vintage, unul modern, sau unul elegant. Evident, nu e nevoie sa copiezi fiecare detaliu, ci doar sa te informezi si sa te inspiri.

apartament regim hotelier

Foloseste elementele si culorile tale preferate

Fiind locul unde vei petrece timp de calitate, te vei odihni, vei citi si te vei relaxa, iti va face cu siguranta placere sa dai peste tot cu ochii de tablouri, perne, vaze, sau alte elemente de decor care te inspira. Pentru a nu da gres, in alegerea culorilor si a formelor predominante, te poti inspira din stilul tau vestimentar. Culoarea ta preferata este albastrul ? Atunci alegerea e simpla :  peretii, ramele tablourilor, chiar si corpurile de iluminat pot fi alese intr-o nuanta frumoasa de albastru.

Inspira-te din casele celebritatilor

Da, stim ca nu toate lumea are banii familiei Kardashian, insa nimeni nu a zis ca trebuie sa cumperi exact aceleasi obiecte de design interior. Te poti inspira in schimb din felul in care celebritatile (sau mai bine zis designerii de interior pe care i-au angajat) au combinat anumite culori si texturi, poti vedea ce accesorii sunt in trend si poti sa gasesti obiecte de decor asemanatoare la preturi accesibile.

blogap2

Cere sfatul unui prieten sau al unui specialist

La fel ca atunci cand mergi la shopping pentru a-ti reinnoi garderoba, si atunci cand faci cumparaturi pentru casa poti sa mergi insotit de un prieten care se pricepe. Poti cere sfatul celor apropriati atunci cand nu esti sigur de anumite alegeri. Sau, daca iti permiti si chiar vrei sa ai un dormitor superb, angajeaza un designer de interior care sa te ajute.

Astazi, felul in care este amenajat un apartament conteaza foarte mult, in special daca te gandesti ca la un moment dat il vei inchiria. Noi, cei de la East Comfort oferim spre inchiriere numai apartamente de lux, cu design interior de lux si amplasate in zone foarte accesibile din orice parte a orasului. Contacteaza-ne pentru orice intrebare suplimentara.

Comments are closed.