Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Ce inseamna de fapt inchierea in regim hotelier ?

In acest articol ne-am hotarat sa raspundem tuturor intrebarilor pe care le primim frecvent de la clientii nostri. Desi inchirierea in regim hotelier a devenit extrem de raspandita in toata lumea, sunt inca persoane care au reticente atunci cand vine vorba sa inchirieze o astfel de proprietate. Fie nu au incredere ca pretul de pe site este cel real, fie se tem sa nu li se fure lucruri din camera, sau nu au incredere ca avem un serviciu de curatenie foarte eficient. In realitate, lucrurile sunt foarte bine puse la punct, deci nu ai de ce sa te ingrijorezi.

De ce sa inchiriezi un apartament in regim hotelier

Pentru ca vei primi, pe langa confortul unui hotel de 5 stele (la un pret mult mai mic), intimitatea pe care un hotel mare nu ti-o poate oferi. In plus, ai bucatarie complet utilata, fier si masa de calcat, balcon, canapea extensibila, masina de spalat. Totul inclus in pret.

regim hotelier

Asiguram serviciul de curatenie

Evident, firmele de inchiriere serioase asigura serviciul de curatenie. Cineva va veni zilnic sa schimbe lenjerie, sa se ocupe de inlocuirea consumabilelor (gel de dus, sapun, sampon, balsam etc), sa curete camerele si sa aeriseasca. Nu-ti face griji, totul este la fel, inclus in pret.

Poti locui in centru fara sa cheltuiesti foarte mult

Fie ca te avantajeaza sa te cazezi in centru pentru ca ai intalniri de afaceri, fie ca preferi sa fii aproape de principalele atractii turistice ale orasului, apartamentele in regim hotelier sunt o alternativa foarte avantajoasa la cazarea la hotelurile ultra centrale. Daca in camera in regim hotelier pot locui pana la 4 persoane cu 50 de euro pe noapte, la niciun hotel din centru nu vei putea sa obtii acest pret. Chiar daca si la East Comfort pretul difera in functie de zona, facilitati, tipul proprietatii etc, totusi, pretul este net inferior celui practicat de marile hoteluri.

In plus, daca planuiesti sa stai la noi pentru o perioada mai indelungata, atunci pretul camerei scade considerabil, ceea ce la hotel nu se intampla.

Daca ai nevoie de cazare in Bucuresti si te-am facut curios, ia legatura cu noi si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie. Vei intelege imediat ce vei vedea oferta noastra de ce este mult mai avantajos sa alegi unul din apartamentele noastre. Preturile sunt cele afisate pe site si niciunul din clientii nostri nu s-a plans vreodata de calitatea serviciilor, de lipsa sigurantei sau a intimitatii. Din contra, si din aceste puncte de vedere este mai bine sa te cazezi intr-un apartament in regim hotelier.

Te asteptam.

Comments are closed.