Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Cele mai bune sectoare din capitala pentru investitii imobiliare

Se pare ca investitiile in apartamente amplasate in centrul capitalei sunt cele mai profitabile in acest moment. Conform statisticilor recente, cei care achizitioneaza bunuri imobiliare amplasate ultracentral, in scopul de a le inchiria ulterior, pot obtine un randament de peste 7% pe an si o amortizare a cheltuielii in aproximativ 15 ani, ceea ce face investitia destul de profitabila in acest moment.

Cei care investesc in sectorul imobiliarelor sunt atat cetateni romani (barbati intre 40-50 de ani, cu venituri peste medie), cat si cetateni straini, care au observat oportunitatile oferite de piata imobiliara romaneasca.

investitii imobiliare bucuresti

Conform unui articol publicat de Ziarul Financiar care citeaza studiul realizat de Premier Estate Management, la nivel national, investiţiile in apartamente noi din Crângaşi şi Grozăveşti dar si in cele de pe litoral, in scopul închirierii ulterioare, asigura cele mai bune randamente.

Cartierele bucurestene cu cele mai scumpe apartamente sunt: Kiseleff – Aviatorilor, cu o valoare medie de 2.580 euro pe metru patrat util, zona Herastrau – Nordului, cu o valoare medie de 2.410 euro pe metru patrat util. In zona Dorobanti – Floreasca poti achizitiona un imobil la pretul mediu de 1.990 euro pe metru patrat, iar in Aviatiei cu 1.870 euro pe metru patrat.  Cele mai « ieftine » apartamente din Bucuresti pot fi gasite in zonele Ghencea, Rahova, Giulesti si Drumul Taberei, unde preturile sunt intre 940-1050 euro pe metru patrat.

Chiar daca piata imobiliara nu este foarte stabila la sfarsit de an si se anunta fluctuatii mari in 2019, totusi, apartamentele din zonele bune ale capitalei par sa-si pastreze valoarea. La mare cautare sunt apartamentele din ansamblurile rezidentiale noi, care ofera conditii de lux la preturi accesibile, dar si apartamentele amplasate central.

Daca va ganditi sa investiti in imobiliare anul viitor, studiati bine piata si tendintele actuale. Un investitor bine informat este un om de afaceri prosper.

Comments are closed.