Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Cum poti sa cresti rapid valoarea unei locuinte

Daca esti investitor in imobiliare si ai cumparat recent o casa cu scopul de a o vinde/inchiria, cu siguranta esti interesat sa-ti amenajezi apartamentul intr-un mod cat mai placut. Iata cateva detalii la care trebuie sa ai grija daca vrei sa cresti pretul locuintei achizitionate :

valoare locuinta

Curatenia este importanta  

In primul rand, asigura-te ca totul este curat luna. Fii atent la detalii : ferestrele, aragazul, dulapurile, oglinda din baie, toate trebuie sa luceasca de curatenie. Daca fostul proprietar nu a renovat recent apartamentul, trebuie sa zugravesti tu, cel putin in bucatarie, baie si eventual in hol. Prima impresie conteaza enorm, foarte multi cumparatori se hotarasc daca vor cumpara/inchiria inca din primele minute ale vizitei.

Investeste in reparatii

Exista investitii mici care pot face o diferenta mare. De exemplu, inainte sa vina potentialii clienti in vizita, poti chema un instalator bun sa se uite la baterii, la vasul de toaleta sau la burlanele casei. Orice mic detaliu conteaza.

Atentie la elementele de design interior

O casa pusa la vanzare/inchiriere trebuie sa aiba un aer primitor pentru eventualii noi proprietari/chiriasi. De aceea, e mai bine sa scoateti de pe pereti pozele personale, sa ascundeti obiectele personale si sa faceti ordine in bucatarie. Proprietarul trebuie sa se simta « acasa » de cand paseste pe usa si sa simta ca poate sa se mute in noul sau camin chiar de a doua zi.

Aeriseste si lumineaza incaperile

O casa primitoare este luminoasa si aerisita. De aceea, chiar daca nu este foarte spatioasa locuinta in care ai investit, o poti face sa para mai mare folosind mici trucuri : vopeste peretii intr-o culoare deschisa (alb, gaben pal), foloseste oglinzi mari si corpuri de iluminat spectaculoase. Scoate covoarele greoaie, nu pastra decat mobilierul strict necesar si nu incarca peretii cu multe tablouri sau decoratiuni. Aeristeste bine incaperile inainte de a primi vizitatori.

Noi speram ca sfaturile noastre te-au ajutat. Daca esti in cautarea unui apartament in regim hotelier, te invitam sa studiezi oferta noastra aici.

Comments are closed.