Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Cum este influentat pretul apartamentelor de zona in care se afla

Dupa cum stiti deja, zona in care este amplasat un imobil influenteaza intr-o mare masura pretul acestuia. De aceea, există cartiere ale capitalei în care prețurile sunt mai mici de 1.000 de euro pe metru pătrat, dar si zone considerate de lux unde preturile se pot dupla sau chiar tripla.

Conform topului realizat de Imobiliare.ro, cele mai mari preturi la imobiliare se inregistreaza in zona Kiseleff-Aviatorilor, unde proprietarii cer pana la 2.739 de euro pe metru patrat util. Si imobilele din zona Herastrau-Nordului pot fi achiziționate cu aproximativ 2.462 de euro pe metru pătrat, iar in Dorobanți-Floreasca preturile caselor se ridica la 2.203 euro pe metru patrat.

pret apartamente bucuresti

Dupa aceste zone considerate de top, urmeaza in clasament Cotroceniul, cu un pret mediu de 1.656 de euro pe metru pătrat, urmat de Aviației (1.620 de euro pe metru patrat), Unirii, Decebal și Calea Călărașilor, unde preturile apartamentelor se inscriu in intervalul 1.400-1.600 de euro pe metru patrat.

Case la preturi mai mici (sub 1500 euro pe metru pastrat) poti gasi in cartierele : 1 Mai, Tineretului, Mihai Bravu, Vitan, Titan si Crangasi. Cele mai mici preturi din Bucuresti se inregistreaza la apartamentele din Berceni, Drmul Taberei, Rahova – Ferentari si Colentina.

La fel ca in cazul cumpararii, si pretul de inchiriere al unui apartament este influentat in mod hotarator de locatie. In timp ce pentru un studio aflat la periferie poti plati pe luna doar 200-250 euro, pentru inchiria o locuinta de aceeasi dimensiune si amenajata similar, vei plati aproape dublu daca se afla intr-o zona centrala sau de lux.

Pentru ca noi, cei de la East Comfort ne dorim sa le oferim clientilor nostri calitate la preturi bune, toate apartamentele noastre inchiriate in regim hotelier se afla in zone foarte bune, usor accesibile cu orice mijloc de transport. In plus, apartamentele sunt amenajate luxos si utilate  modern.

Fie ca esti in trecere prin capitala, ca ai o intalnire de business sau ai venit sa vizitezi Bucurestiul, la noi poti gasi o cazare ieftina si avantajoasa intr-o zona foarte buna a orasului.

Daca nu-ti place sa te cazezi la un hotel pentru ca preturile sunt prea mari si in plus iti doresti mai multa intimitate, un apartament pus la dispozitie de East Comfort este cea mai buna solutie.

Comments are closed.