Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Avantajele si dezavantajele regimului hotelier

Inainte de a incepe lista avantajelor si dezavantajelor as vrea sa explic ce inseamna cazarea in regim hotelier si de ce nu poate fi pus egal intre inchirierea unei camere la un hotel si acest regim.

Cazare in regim hotelier reprezinta gazduirea pentru o anumita perioada de timp a unor persoane.Practic, apartamentul in regimregim hotelier hotelier este o combinatie intre camera la hotel si confortul caminului personal, imprumutand din avantajele fiecarei variante de cazare.

Apartamentele Regim Hotelier in Bucuresti sunt de mai multe categorii si standarde , incepand de la garsoniere , 2 camere , 3 camere si 4 camere .

Cine anume apeleaza la astfel de servici?

Lista poate fi destul de variata, incepand cu cetatenii straini sau romani care au venit aici pentru afaceri, schimbarea locului de munca intr-un alt oras pentru o anumita perioada de timp, mini-vacante pentru familii si cupluri, sarbatori de iarna, sau pur si simplu vizitarea unui anumit oras.

regim hotelierregim hotelier

Care ar fi principalul avantaj a cazarii in regim hotelier?

Mult mai spatioase si confortabile, complet echipate, sunt situate in zonele centrale, va ofera un raport calitate/pret foarte atractiv. Preturile apartamentelor in regim hotelier din Bucuresti sunt cu 40% mai mici decat hotelurile cu acelasi echivalent de stele.

Dar pretul uneori nu este indeajuns pentru a ne convinge sa apelam la acest tip de cazare si atunci m-am gandit ca ar fi bine sa insir principalele avantaje.

Avantaje

1. Primul avantaj l-am mai spus mai sus si este vorba de pretul cu mult mai scazut decat in cazul hotelelor sau a pensiunilor.

2.  In general apartamentele in regim hotelier in Bucuresti sau in alte orase sunt amplasate in centru sau aproape de centru unde absolut totul iti este pus la dispozitie: cafenele, cluburi, mall-uri, restaurante etc. toate la cateva minute de tine .

3. Majoritatea firmelor care practica acest gen de cazare ofera diferite reduceri sau  oferte speciale pentru regim hotelier. De exemplu, pentru trei nopţi de cazare plătite, turiştii pot primi una în plus gratis sau ca tariful scade atunci cand apartamentul este contractat pe termen de mai multe zile.

4. Unele agentii cum este si Eastcomfort pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea de a apela la serviciile de rent a car Bucuresti sau ofera 50% reducere la  transferul de intoarcere.

rent a car

5.Un alt mare avantaj e intimitatea, confortul si luxul de care veti avea parte, lasand impresia ca nu stai intr-o locuinta straina si te face sa te simti ca si cum ai fi acasa .

6. Orele de check in si check out raman la fel de flexibile ca si la hotelurile cu receptie nonstop, si ai avantajul unei independente totale: ai cheia apartamentului la dispozitie.

7. De regula cazarea nu se face pe numarul de persoane cum este in cazul hotelelor si a pensiunilor, tariful fiind unic.

8. Chiriasul  se poate bucura astfel de o serie de dotari moderne, precum: dvd-playere, sistem home cinema, aer conditionat, telefon si internet wireless gratuit sau chiar computer performant cu acces la internet etc. Baile sunt  spatioase si pot avea ori cada ori cabina de dus.

9. Bucatarii utilate complet incepand de la tacamuri, vesela, aragaz, filtru de cafea, frigider, cuptor cu microunde care vor fi dispozitia ta la orice ora.

regim hotelier

10. Punem un accent deosebit pe curatenia si igiena acestor locatii, de aceea intotdeauna veti avea la dispozitie un extra set de lenjerie de pat si prosoape. Si curatenia periodica in functie de perioada de sedere selectata.

11. Poti cere de la firma care ti-a inchiriat Apartamentul Regim Hotelier mai multe lucruri si servicii in plus , de exemplu dotari suplimentare in bucatarie , sufragerie, chiar si in dormitor .

Avantajul inchirierii unui apartament in regim hotelier consta in intimitatea si individualitatea oferita de acesta.

Iar cum nu totul poate fi perfect as vrea sa enumar si cateva dezavantaje:

Dezavantaje

1.Lipsa receptiei. Cine doreste o cazare in miez de noapte, trebuie sa sune si sa astepte pana apare proprietarulregim hoteliergarsonierei/apartamentului sa-i inmaneze cheia (check-in). La fel se intampla si la plecare (check-out).

2.Cazarea in regim hotelier nu are niciodata inclus micul-dejun. De ce? Foarte simplu: nu are restaurant sau sala de mese, fiind  vorba de un bloc de locuinte, nu hotel sau pensiune.

3.Parcarea nu este  pazita. Locul de parcare este cel indicat la check-in, de obicei langa bloc.

4.Room-service-ul poate fi asigurat doar de firme de catering (pizza, mancare traditionala, mancare chinezeasca, mancare italiana, etc).

regim hotelierregim hotelier

Iar ca si incheiere pot spune doar atat: Esti practic la tine acasa in regim hotelier!

Comments are closed.