Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Cum amenajezi un living primitor cu o investitie mica

Daca ai investit intr-un apartament si vrei sa-l aranjezi cu gust pentru inchiriere, am adunat cateva idei de amenajare pentru tine. Anul acesta tendintele in design interior pun in centru eleganta si autenticitatea. Elementele clasice se combina cele contemporane pentru a obtine un mix eclectic si de efect.

Evident, mobilierul este esential pentru definirea stilului de design, insa e necesara o atentie deosebita si pentru accesorii : tablouri, vaze, statuete etc.

style2

La inceput, hotaraste-te in ce stil iti vei decora apartamentul. Apoi, dupa ce stabilesti stilul domninant, poti adauga accente dintr-un stil secundar. Important este ca toate elementele sa se imbine in mod armonios.

Daca nu vrei sa apelezi la un specialist in design interior, poti sa fii propriul tau designer daca faci putina cercetare. Inarmeaza-te cu rabdare si cu un vraf de reviste de design, citeste-le, ia notite, cere parerea unui prieten si porneste la treaba.

Daca vrei ceva ultramodern, poti opta pentru un mobilier in nuante inchise asociat cu accesorii metalice (cupru sau bronz). Verdele inchis sau maroniul se vor potrivi de minune cu accentele metalizate.

Daca esti adeptul stilului retro, poti alege un mobilier de lemn elegant, in culori inchise la care sa adaugi mici decoratiuni, finisaje sau accesorii care sa aminteasca de stilul retro. Acum elementele retro reinterpretate sunt la mare cautare.

Daca doresti sa-ti amenajezi apartamentul in stil glam, foloseste-te de mobilier luxos si accesorii opulente. Poti face un mix de elemente clasice si moderne, poti alatura un mobilier masiv unor candelabre impunatoare sau te poti folosi de accesorii in culori tari, contrastante, pentru a da interiorului o nota de lux modern.

Orice ai alege, nu este nevoie de piese de mobilier sau de accesorii scumpe pentru a obtine un efect wow. Fa un tur al magazinelor de profil si cu siguranta vei gasi tot ce-ti trebuie pentru a-ti decora apartamentul asa cum iti doresti.

Comments are closed.