Home Page of EastComfort Bucharest Apartments

Different makes the difference!

Dacă vreți să ieșiți în oraș, dar v-ați plictisit de localurile pe care le frecventați, ați putea încerca unele restaurante și baruri inedite din București.

Bucureștiul are extrem de multe restaurante, baruri, cafenele, pentru toate gusturile. Dar într-un oraș în care competiția acerbă duce la falimentul multor localuri și la dispariția celor banale, neobișnuitul tinde să devină un criteriu de departajare.

La Trenulețe

La Trenulețe este un local care vă va uimi prin … servire. Aici, ospătarii nu există: nici nu vin să vă ia comanda, nici să v-o aducă la masă. Întreaga servire este asigurată de trenuleţe electrice care se deplasează printre mese şi se opresc la fiecare client. Pe fiecare masă sunt trei bileţele pe care este meniul de mâncare, răcoritoare şi băuturi. Clientul bifează comanda, apoi pune bileţelul pe un tren, trimite comanda şi în câteva minute la masa lui soseşte un tren cu un vagon încărcat cu comanda dorită.  Din Februarie 2015 ii gasiti pe Bulevardul Unirii 69. Enjoy!

rest2

Journey Pub

După cum îi spune și numele, Journey Pub îi trimite pe clienţi în atmosfera unei vacanţe. Meniul este adus într-un geamantan, pe pereţi sunt baloane zburătoare, fotografii şi felicitări din destinaţii îndepărate. Curtea exterioară este plină de plante exotice, felinare şi hamace.

.rest3

Bicicleta

Așa cum îi spune și numele, localul Bicicleta are o tematică foarte interesantă și pe gustul tuturor: bicicletele. În consecință, scaunele sunt făcute din șei de bicicleta, mesele au pe ele coarne de bicicletă și îți poți sprijini picioarele la bar pe pedale înșirate una după alta.

rest4

Restaurantul Excalibur

Dacă vrei să uiți de reguli și să mănânci cu mâna preparate gustoase, poți face acest lucru la Restaurantul Excalibur. Cu specific medieval, este singurul restaurant din București unde vei savura preparate culinare regești.

La Excalibur vei găsi fripturi suculente, plăcinte aromate și vinuri vechi servite ca pe vremea regelui Arthur, de cavaleri și domnite. Ospătarii sunt îmbrăcați în costume medievale, iar preparatele din meniu poartă nume ingenioase, în ton cu specificul restaurantului. Astfel, poți incerca Salata Excalibur, Gustarea Cavalerilor, Preferatul Regelui Arthur, Cina Sir Lancelot, Cina Regelui Arthur sau Pentru Milady cu drag.

rest5

Restaurant FOOD & TRAVEL Concept Store by Christian Tour

Food and Travel – Greek Fish Tavern este un restaurant grecesc din Centrul Vechi, Pe lângă restaurant, Food & Travel este un concept store. Interiorul restaurantului grecesc imită design-ul unui avion. Scaunele, mesele, geamurile, toate lasă impresia că te afli într-un avion, în scurt timp ajungând la destinație.

rest1

Stay connected! 😀

Surse: articol preluat: www.b365.ro

http://www.eastcomfort.com/romania/bukarest/ap45-3r-hotel.en.html

Comments are closed.